Vi välkomnar 2018, tänker tillbaka och blickar framåt.

Nu har det snart gått två veckor in på det nya året och de flesta är tillbaka på kontoret.

Det har varit mycket givande med semester och trots all julmat är vi hungrigare än någonsin. Dagarna innan, under och efter årsskiftet är en bra tid att minnas allt vi lyckats med, reflektera över allt vi kunde gjort bättre och sätta nya mål inför det som komma skall. En tankens tid, så att säga.

Vad har då hänt under det gångna året?

Under 2017 har vi tagit till vara på de chanser vi fått och gjort det mesta av dem. Det har inneburit en tillökning på personalsidan och en tillväxt i omsättningen . Genom att bredda våra kompetenser och anställa grymma medarbetare kan vi nu erbjuda nya tjänster inom: Installation, arkitektur och fastighetsutveckling. Organisatoriskt har vi satt en ny struktur med gruppchefer och lagt till funktionerna HR och marknad. Planör är och har alltid varit ett värderingsstyrt bolag och nu har vi dokumenterat vår företagskultur och värdegrund. Vår ledstjärna, det vi brinner för, är att skapa platser att längta till. Våra tre värdeord: Hjärta, hjärna och jävlaranamma fortsätter att styra vårt beteende.

Den energin vi fått genom att växa och utvecklas under 2017 kommer sannerligen smitta av sig på 2018. Det kommer att synas på flera håll i företaget. Speciellt i etableringen av våra nya affärsområden. Vi fortsätter även vår geografiska expansion genom att växa företaget mot Helsingborg där vi överväger att öppna kontor under året. En otroligt spännande satsning som faller oss helt rätt i tiden. Sen ämnar vi hålla vårt nyårslöfte om att bli ännu bättre i hantering och användning av digitala verktyg som t.ex. BIM, samt hålla en intern uppstart och utbildning av 360 Field under första kvartalet.

Som ni hör går vi ett spännande år till mötes och vi hoppas verkligen att ni vill följa med oss på resan!

Mot nya mål!

Lämna en kommentar