Vårt mål är att växa och det klär inte en Planör att börja tveka! Göteborgare, är ni redo?

 

Kontoret i Göteborg söker fler goa medarbetare, ska du med? 

”Vi backar ett tag nu antar jag?”
”Vi avvaktar och ser hur läget förändras?”
”Hur kommer det att bli, ska vi fortsätta med våra rekryteringsmål?”

Enda gången vi backar är för att ta sats, och jäklar vilken sats vi tar! För att avvakta och stanna av gör vi inte. Det klär inte en Planör. Vi låter inte hindren stoppa oss, vi hittar alltid en lösning att ta sig runt, över eller under hindret.

Modigt, järvt, galet. Det finns nog många olika benämningar för hur vi bestämt oss att fortsätta marschera framåt. Men som det gamla talesättet ”man måste våga satsa för att vinna” och såklart är det så. Det är det vi går efter.

Denna gång är det de goa göteborgarna som vässar knogarna för att bredda, växa och leverera. Magnus brink, distriktschef i Göteborg, söker nu folk i plural till kontoret.

 

Magnus, för ungefär 1 år sen öppnade ni kontoret i Göteborg. Jag kommer ihåg att jag läste rubriken ”Planör marscherar raskt framåt och nu mot Göteborg för att vinna mark”. Det känns som att ni verkligen levt upp till den rubriken?

– Ja det ligger i vår natur att alltid lägga i de högsta växlarna, vi är uppe i 5 antal medarbetare nu och fler ska vi bli innan årets slut är målet.

Vad har ni pågång i Göteborg? Kan du avslöja några uppdrag?

– Bland annat pågår bostads projekt i Sävenäs samt ett större infra projekt med ett antal broar som ska planeras. Mycket händer vilket är väldigt kul! 

Vad skulle du säga är hemligheten bakom denna tillväxt ni har och ert mod?

– Vi stöttar varandra, Vi är planörfamiljen. Och när andrar slår av på takten så ökar vi ?

Vem söker du för att utöka teamet?

– Just nu behöver vi bland annat 4st projektledare/Byggledare  inom bygg och infra. Gärna någon med viss betong kompetens. Vi söker även en gruppchef som vill ta rodret och utvecklas tillsammans med sitt team.

Vad kan man förvänta sig av Planör om man börjar jobba hos oss?

– Utveckling, gemenskap och en rolig resa med att bygga våran plattform i Göteborg med ett Jävlarnamma!

 

Intresserad av att jobba på Planör i Göteborg?

 

Magnus är redo för ditt samtal!

magnus.brink@planor.se
073-901 75 21

 

Lämna en kommentar