Tatiana tänker smart och gör det omöjliga möjligt

På Planör har vi lagt själ och hjärta i att anställa de bästa i branschen. Det är våra experter som är Planör.

Tatiana Scripnic, projektledare med inriktning på fastighetsutveckling, är en jäkel på att räkna. Hon är expert på att hitta ekonomiskt värde. Och hon älskar att hjälpa människor och företag att hitta rätt framåt.

Inom den privata sektorn finns ett stort behov av branschledare som tänker avkastning. På projektledarsidan är förmågan att maximera vinst ovanlig – ofta räknar beställaren själv på avkastningen. På Planör tänker vi annorlunda. Vi ser affärsnyttan i varje projekt.

”Ibland kan jag tycka att det fokuseras för mycket på tillgångar och den mänskliga faktorn glöms bort. En del i min expertis är att jag vet hur man får ihop det som är viktigt för företag samtidigt som vi skyddar och bevarar miljöerna runt oss och människorna som lever där.”

Planör har experter inom alla branschområden. Stambyte i ett flerfamiljshus eller bygge av ny infrastruktur – vi löser alla knutar som kan dyka upp i ett fastighetsutvecklingsprojekt.

Ser människan

Tatiana är engagerad coach och ledamot i föreningen Unga Aktiesparare i Malmö. Och lika angelägen som att växa ekonomiska tillgångar är hon att utveckla det humana kapitalet. I föreningen Mentor är hon vägvisare och förebild för en ung människa i ett utsatt område.

”Planörs enkla ledarskap fungerar på många plan i livet. Det handlar till stor del om medmänsklighet och att vara anpassningsbar. Att kunna kommunicera och att se människan i systemet.”

Enkelt ledarskap får man när det är odramatiskt att navigera i ett projekt och man kan ändra riktning om det krävs. Planör löser kundens utmaning istället för att se problem. Ett hårt och stagnerat ledarskap kan förlama ett helt projekt om beställaren ändrar sig i någon fråga.

Vi tänker smartare och ser kundens affär, förstår helheten och fokuserar alltid på möjligheterna.

Lämna en kommentar