Salut Peter!

 

Peter Ödmo är Planörs veteran och nestor. Han trädde in i branschen runt 1970 och har hållit en stadig kurs framåt sedan dess. Väl förtjänt av en salut tycker vi. Med saklighet, kunskap och engagemang lotsar denne stolte kapten kundens affär ända in i mål.

”På fritiden har jag varit aktiv både som fotbollsspelare och lagledare. Som ledare ska man skapa förutsättningar för framgång. Man måste få laget på gott humör och se till att alla växlar upp och jobbar tillsammans mot mål. Detsamma gäller i ett byggprojekt.”

Just nu arbetar Peter med projekt- och byggledning, kalkyl och besiktnings- och KA-uppdrag. Och så agerar han bollplank och kunskapsbank.

”På Planör får jag använda både hjärnan och hjärtat på jobbet. Vi sätter kundens affär i första rummet och vi vågar ta fighten om det krävs. Ett sådant engagemang och jäkla driv som finns här har jag inte sett någon annanstans under alla mina år i branschen.”

Fotnot:
Fråga gärna Peter om du är osäker på lämpligt säkerhetsavstånd i vertikal riktning uppåt från vattenmassans övre gränsskikt när du utför övningar i badbassäng.

Lämna en kommentar