PlanörTv

PlanörTV med Håkan Bäckström och Pontus Böttern

3D skanning och 3D modelleringens fördelar

Att skanna befintlig fastighet och att utgå från modellen i alla uppdrag är något Planör vill göra till ett standardiserat arbetssätt. Vi är där nu, många har redan implementerat detta, de flesta har hört talas om det men vi märker att det kan låta stort och skrämmande för många. Vi reder ut det, från ax till limpa. Vart börjar man, vilka fördelar finns det och måste man sätta igång allt på samma gång?

Ett inspirerande samtal med vår drivna och högt digitalt mogna Pontus Böttern som jobbar i och möter framtiden i sin vardag.

Tumbnail Morgan

En arbetsplats att längta till

"Det är lätt för chefer och ledare att placerar människor i fack och börjar hantera människor utifrån hur man tror att det är. Det är farligt och så ska man aldrig göra. Man ska jobba med beteendena,"

Vad är det som gör Planör till en unik arbetsplats? Att Planör vill bryta bruset och inte alltid gör som alla andra är tydligt i deras kanaler. Med en tonalitet som kan ligga på gränsen av vad branschen accepterar gör att många stannar upp och reflekterar. Men lär du känna Planör så finns där en transparent, öppen och ärlig planörfamilj som skippar fördomarna och verkligen ser varje människa i varje individ.

Morgan Larsson som jobbat på Planör i 10år känner företaget väl och delar med sig av hur det är att jobba på Planör och hur ledarskapet skiljer sig från många andra företag.

Vill du se mer? Välkommen till Planörkanalen!

Kontakt

Vare sig du vill ta en kopp nybryggt kaffe med sundsutsikt, träffa oss i största allmänhet eller
diskutera hur vi tillsammans kan skapa bättre fastigheter