Projektledning

Vi identifierar svordomarna innan de infekterar processen

Projektledning - Våra projektledare tar era projekt från start till mål. Vi vet att allt kan hända på vägen vi är redo att sätta oss in i era visioner oavsett vart i processen ni befinner er. Vi skräddarsyr alla lösningar efter era behov och har kompetens av att bygga alla sorters fastigheter.

Projektledning som agerar

Som projektledare är det viktigt att ta sig an uppdraget som en helhet. Med det menar vi att vi lyssnar efter svordomar vart vi än befinner oss oavsett om det är inom vårt uppdrag eller inte. Vi agerar när vi ser något som kan besvära under processens gång.

Projektledning med hög förståelse

Inom Planör har vi alla teoretiska discipliner som ett byggprojekt behöver ha tillgång till. Vi jobbar tillsammans, delar ytor på kontoret och har varje vecka fredagsinfon där vi delar med oss av vårt disciplin kunskaper för att öka förståelsen mellan de olika momenten i processen. Det gör att våra projektledare är insatta och medvetna i sina kollegors metoder och vad som är viktigt i varje disciplin. Men den kunskapen har vi i byggprocessen stor förståelse för alla aktörer som är på plats.

Projektledare håller i krita
Magnus brink utan bakgrund

Vill ni veta mer om Planörs projektledning?

Har du några frågor eller är ni intresserade av projektledning?
Hör av er till Magnus Brink så hjälper han er!

Projektledning horisontell cirkel

Den horisontella cirkeln

Att en cirkel är horisontell är inte alls motsägelsefullt, det beror på ur vilken vinkel vi kollar på den. Ser vi den ovanifrån ser vi en cirkel där varje skede följer varandra. Vrider vi på den och ser den ur en horisontell vy ser vi alla skeden i samma plan. Det är exakt så våra projektledare jobbar. Varje byggprojekt har sin gång men man måste samtidigt se helheten och då inte fastna i ett skede.

Med vår pedagogik och vårt kompetens är våra projektledare skickliga på att vända och vrida på denna cirkel för att identifiera svordomar, förhindra plötsliga överraskningar och kunna leda hållbara byggprocesser.

Vill ni veta mer eller ha en offert?

Vi är redo att hjälpa till och skapa mer värden i byggbranschen tillsammans med er.
Fyll i formuläret så hörs vi!

Kontakt

Vare sig du vill ta en kopp nybryggt kaffe med sundsutsikt, träffa oss i största allmänhet eller
diskutera hur vi tillsammans kan skapa bättre fastigheter