Fastighetsutveckling

Fastighetsutveckling - Med ett öga för fastighetens unika behov i ett livscykelperspektiv kommer våra fastighetsutvecklare att skapa mer värde av era affärer. Från enskilda fastigheter till fastighetsbestånd eller städer, Fastighetsutveckling kan aldrig bli för litet eller för stort. Fastighetsutveckling är inte aktuellt i endast vissa skeden, när som helst i livscykeln kan Fastighetsutveckling vara till stor nytta. Det kan vara en rådande hand vid idé stadiet lika väl som vid utveckling av en befintlig fastighet som varit i drift i många år.

Vad kan arbete med Fastighetsutveckling leda till? 

Det finns många områden som vi kan hitta kryphål eller större områden att optimera. Något som kan tyckas lite att korrigera ska inte fnysas bort, ibland är det detaljerna som är det viktiga! Det viktigaste för en fastighetsutvecklare är att se helheten, långsiktigt och att tänka utanför boxen. Speciellt i den snabbt utvecklande värld vi lever i idag, de digitala lösningar vi har idag måste vara anpassningsbara och förberedda för ny teknik.

Några exempel kan vara att:

  • Utnyttja ytor på ett annat sätt
  • Tillbyggnad som skulle gynna
  • Ett utomstående öga på ritningarna
  • Smarta fastigheter
  • Hållbarhet och miljö

Hållbarhet

Det är aldrig för sent att framtidsäkra fastigheter, men det är hög tid att göra det. Vi hjälper er att analysera hur hållbar fastigheten är och om vi kan optimera det än mer. Det inkluderar utsläpp, arbetsmetoder och materialval.

Flera 100 års kunskaper

Men vårt utbud av tjänster som kan ta ert projekt hela vägen från idé till drift har vi många års erfarenhet och kunskap tillsammans av fastigheter. Vi delar gärna med oss av det i en nära dialog med kunden, med all kompetens under samma tak når vi snabbt den kunskap vi behöver komplettera med.

Tjänster

Några exempel på tjänster är:

  • Affärsutveckling
  • Hållbarhetsstrategier
  • Driftoptimering
  • Investeringskalkyl

Det är inte alltid man vet exakt vad som behövs. Vi hjälper er att identifiera er fastighets behov och tar fram förslag på utvecklingspotential.

Fastighetsutveckling - bygga klossar

Vill ni veta mer eller ha en offert?

Vi är redo att hjälpa till och skapa mer värden i byggbranschen tillsammans med er.
Fyll i formuläret så hörs vi!

Kontakt

Vare sig du vill ta en kopp nybryggt kaffe med sundsutsikt, träffa oss i största allmänhet eller
diskutera hur vi tillsammans kan skapa bättre fastigheter