Arkitekt

En Planör arkitekt förverkligar er vision

Våra arkitekter förverkligar

Oavsett vart i processen du befinner dig så ser vi till att göra det verkligt. Våra projekterande arkitekter ser till att skapa stabila grunder direkt när de tar över rodret. Vi ser till att er gestaltning matchar budget och tidplaner, att alla handlingar skapar rätt förutsättningar för en hållbar process.

Arkitekt - Hand som håller i en glödlampa
Arkitekt - Lysande lampa på tegelvägg

Digitala verktyg

Våra arkitekter förstår värdet av att tidigt använda de digitala verktygen. Vi sparar tid i tidiga skeden i vår gestaltning och projektering samtidigt som vi skapar en modell som återanvänds genom hela processen.

En 3D modell som modelleras utifrån rätt kravställningar från start går att återanvända, bygga på och komplettera genom hela processen.

Arkitekt - Tjänster

Skiss-skede - utredningar
Gestaltning
Upprätta bygglovshandlingar
Färdigprojektering
Projekteringsledning

Projektledning

Modellen från första skiss

Våra arkitekter har en hög digital mognad och skissar från första stund direkt i 3D. Det sparar mycket tid och dubbelarbete i de kommande skedena då vi kan återanvända modellen hela vägen till förvaltningen. I nära arbete och dialog med våra projektörer skapar vi tillsammans en hög förståelse för byggnaden och de val som görs.

Korrekta mått

När en om eller tillbyggnad ska ske i en befintlig fastighet har våra arkitekter stor nytta av 3D scannerns jobb för att ha korrekta mått när de skissar. När de sedan ska skissa förändringarna är LGD filerna där man kan navigera runt i fastigheten digitalt till stor nytta.

Samtidigt som vi skissar kan vi ha fastighetens digitala vy öppen för att snabb avgöra hur de befintliga installationerna går, mäta mått vi behöver i efterhand och frågor som behöver redas ut efterhand. Det sparar väldigt mycket tid att inte åka fram och tillbaka mellan kontoret och fastigheten.

Vill ni veta mer eller ha en offert?

Vi är redo att hjälpa till och skapa mer värden i byggbranschen tillsammans med er.
Fyll i formuläret så hörs vi!

Andra tjänster som kanske intresserar dig