Planör Projekt Logga

Planör Projekt

Vi skapar platser att längta till!

DI Gasell logga 2021
Gasellogga 2020
AAA AA Logga
RISE ISO logga

Projektledning och Byggkonsultation

Med Planör som samarbetspartner kan ditt företag utnyttja många års erfarenhet av byggprojekt i Sverige. Med den erfarenheten förenklar, förbättrar och effektiviserar vi era projekt. Genom att kombinera djupgående konsultkompetens med ett brett utbud av praktiskt inriktade tjänster, kan vi tillsammans skapa en skräddarsydd helhetslösning utifrån era behov.

Vi erbjuder tjänster från tidiga skeden tills era visioner är verklighet. Inom Planör har vi alla kompetenser ni behöver och har goda kontakter med entreprenad där vi hjälper till med upphandlingen och samordningen. Med en kontakt kan ni få alla era behov tillgodosedda. Är ert projekt en idé eller redan i full gång? Vi kan stötta er i de delar ni önskar eller leda hela projektet. Vi anpassar oss efter era behov.

Vi är konsulter som drivs av digitaliseringen genom hela byggprocessen

Tjänster

Bakgrund griffeltavla

Alla våra projekt drivs av en bakomliggande kraft att skapa något beständigt. Helt enkelt platser att längta till. För att detta ska fungera så ska vi vara tydliga och ta personligt ansvar. Därför genomsyras vår organisation av enkelt ledarskap, personligt engagemang, högt tempo och energi när backen är som brantast.

Vi kallar det hjärta, hjärna och jävlaranamma.

Håkan Bäckström
VD, Planör

Vi finns hos er hela vägen!

Våra konsulter är redo att stötta hela eller delar av er byggprocess, oavsett vart ni befinner er i processen är vi redo att steppa in! Vi har kompetens från tidiga skeden till förvaltning inom Arkitekt, Bygg och Installation.

Trappa

Arkitekt

Projektledning

Bygg

VVS rör

Installation

Övertygad än?

Kontakt

Vare sig du vill ta en kopp nybryggt kaffe med sundsutsikt, träffa oss i största allmänhet eller
diskutera hur vi tillsammans kan skapa bättre fastigheter