Planör positionerar sig med nyetablering i Helsingborg

Pressrelease

Planör ligger i framkant inom skånsk byggprojektledning. Nu är vi redo att positionera oss ytterligare med en nyetablering i Helsingborg.

Från dag 1 sedan starten 2010 har expansion varit en uttalad målsättning och med en spikrak framgångskurva har vi sedan starten hunnit bli väl etablerade inom skånsk byggsektor.

-Vi har haft en fantastisk expansion de senaste åren och antalet uppdragsgivare har ökat stadigt. Vi har länge sneglat åt Helsingborg och nu känns det helt rätt att bryta ny mark och komma närmre många av våra kunder, förklarar Håkan Bäckström, VD på Planör
– Vi har en tumregel att inte ta några uppdrag som kräver platsnärvaro om projektet är mer än en timme bort, därför kommer det nya kontoret att fylla en viktig funktion för oss.

Helsingborgsområdet är en spännande region med ett stort upptagningsområde präglat av snabb expansion och stark tillväxt. Infrastruktur, bostäder och stadsdelar förändras fort.
– Vi kommer att ha fullt upp från första dagen, berättar Morgan Larsson, ansvarig för nyetableringen. Vi kommer att behöva rekrytera ännu fler engagerade och kunniga experter – gärna med olika bakgrund och erfarenhet.
– I Malmö sysselsätter vi redan 23 personer och vi planerar att bli lika många i Helsingborg, säger han.

Att man valt WTC för sin etablering är ingen tillfällighet. Marina Palm, ansvarig för projektuthyrning på WTC Helsingborg är övertygad om att det nya läget blir perfekt för Planör.
– Vi ser en stor potential i det här området. Nybyggnadstakten är hög i hela staden, och vi tycker det är fantastiskt kul när ett bolag som Planör, på väg framåt, väljer WTC att växa i!

Uppstart av Helsingborgskontoret är planerad till mitten av maj 2018.

Lämna en kommentar