Planör marscherar raskt framåt och denna gång även uppåt, mot Göteborg och vinna mark!

Vid årsskiftet öppnade Planör sitt hittills fjärde kontor och denna gång ska vi bredda våra vingar över goa Göteborg!

Distriktchef Magnus Brink sätter höga mål från början tillsammans med sina kollegor , här pratar vi bokstavligen om 100%. Vi satsar på att dubbla antalet medarbetare och att rejält öka varumärkeskännedomen i och runt om Göteborg detta år. 2020 är året då Göteborg kommer att lära känna Planör! Det innebär en jäkla massa koppar kaffe i år för våra kollegor som aldrig säger nej till en fika.

Planör har idag fyra kontor i södra Sverige: Malmö, Kristianstad,  Helsingborg och Göteborg. Magnus berättar om kontorens mycket goda samarbete mellan varandra trotts avstånden. Via digitaliseringen har alla kontor tillgång till alla kompetenser som finns inom företaget och kan erbjuda alla kunder samma proffsnivå av alla sina tjänster oavsett lokalisering. Vi är en stor enad familj och avståndet är inget som kan skilja på oss!

“Hela Planör jobbar väldigt nära varandra även om vi sitter på olika kontor med hjälp av våra digitala verktyg. Vi ligger långt fram i digitaliseringen i vår bransch vilket gör oss väldigt starka och i framkant i vårt arbete att arbeta tillsammans med alla kompetenser inom företaget oavsett lokalisering”

Personliga möten är något vi brinner för. Hur gott är det inte att bara ta en kaffe och snacka lite skit? Ah vi gillar´t!
Kanske är det just den koppen kaffe som kommer förändra ert arbete?
Vi kan även ta en digikaffe i samhällets rådande situation om det känns bättre?
Vi är väldigt vana med att mötas digitalt och vi har det otroligt trevligt oavsett en skärm eller inte mellan oss.
Ni hör ju, vi är så redo!

Välkomna att nu besöka oss även i Göteborg!

Vår fantastiskt trevliga distriktschef Magnus når du på telefon eller mejl:
073-901 75 21 eller magnus.brink@planor.se

Planör Göteborg
Östra hamngatan 16
411 09 Göteborg

#planördigitaliserar

Lämna en kommentar