Konsultation i den digitala förändringsprocessen

Vi förstår att den digitala förändringsprocessen kan kännas stor och skrämmande, men en förändring blir så stor som ni väljer att göra den. Oavsett om resan är liten eller stor så finns vi vid er sida för konsultation i den digitala förändringsprocessen.

Varje fastighet är unik och digitaliseringen kan innebära både små och stora förändringar. Digitaliseringen innebär en hög flexibilitet och anpassningsförmåga som går att bygga på vart eftersom era behov förändras.

För att skapa trygghet i hela processen är behovsanalysen nyckeln för att ge det bästa stödet i era val. Utefter behovsanalysen kan vi sen ta så stora kliv in i digitaliseringen som er verksamhet känner sig mogen för.

Vill ni veta mer eller ha en offert?

Vi är redo att hjälpa till och skapa mer värden i byggbranschen tillsammans med er.
Fyll i formuläret så hörs vi!

Processens gång

1. Behovsanalys

Vi identifierar vilka utmaningar och mål eran verksamhet har i er befintliga förvaltningen. Vi gör en behovsanalys och prioriterar vad som är viktigt för just er verksamhet. Vi tar reda på förutsättningar, gällande resurser, befintliga system och vilken digital mognadsfas er verksamhet befinner sig i.  

2. Anpassning och offerter - Systemval

Efter en dialog med er tar vi in olika offerter för att få de mest lämpliga systemet och priset för era behov. Ni får offerterna presenterade i en sammanställning där ni får stöd av oss i ert val.

3. Uppföljning och projektplan

Vi gör tillsammans en utvärdering av offerterna och bestämmer vilket system vi ska implementera. Valet grundar sig på den tidigare behovsanalysen som genomförts. Vi har ett uppföljningsmöte med systemutvecklaren för att sätta allt i drift och ni får en intern utbildning av programvaran.

4. Formulera mål och syfte

Vi sammanställer vilket syfte och vilka värden ni vill uppnå. Oavsett om er verksamhet vill öka fastighetsvärdet, få nöjdare hyresgäster och slutanvändare eller få bättre kontroll och översikt över era klimatavtryck. Sätter vi oss tillsammans och går igenom varje del, för att er digitaliseringsresa, ska bli så lyckad som möjligt.

5. Offert och avtalsskrivning - uppdrag

Vi skriver ett avtal med kravställning mellan oss och er som är beställare.
Vi skriver ett avtal med kravställning 
mellan oss och systemleverantören. 

6. Inventera

Vi hämtar in all data som finns om era fastigheter som är nödvändig för er digitala förvaltning. Vi säkerställer att all dokumentation är korrekt innan det förs in i systemet. Det handlar om data och information som t ex dokument, bilder, ritningar, installationer, användare och driftprocesser m.fl. 

7. Implementering och genomförande

När vi samlat ihop all data och säkerställt kvalitén är det dags att samla allt det nya systemet och bygga den digitala tvillingen. Nu sker första steget i att integrera system, realisera hållbarhetsarbetet och faktiskt genomföra de aktiviteterna som planerats. 

8. Följa upp, support och förbättra

Vi kan finnas där för att utvärdera, följa upp, rapportera och förbättra. Vill du ha hjälp att driva förvaltningsfrågor eller har du en underhållsplan som ska genomföras? Vi kan hjälpa till med allt som berör din fastighet oavsett renovering, förvaltning eller rådgivning.  

Vill ni veta mer eller ha en offert?

Vi är redo att hjälpa till och skapa mer värden i byggbranschen tillsammans med er.
Fyll i formuläret så hörs vi!