Fastighetssystem

Det finns en uppsjö av av olika fastighetssystem och vilket system som passar just er är svårt att svara på, på rak arm. Vi har koll på dom alla och hjälper er att matcha med det som uppfyller alla era behov. Efter den behovsanalys vi börjar processen med har vi stenkoll på era mål och svårigheter vilket ger oss rätt förutsättningar när vi ska ta in offerter från de olika fastighetssystemen. Vi hjälper er även vid förhandlingen och avtalsskrivning.

Varför behövs ett fastighetssystem?

När vi byggt den digitala tvillingen som innehåller all information behöver vi implementera och samla alla andra system som ni behöver för att kunna styra er fastighet/ ert bestånd från 1 ställe. Fastighetssystemet är samlingpunkten för all drift och vilka funktioner vi implementerar är individuellt efter var och ens behov.

Fastighetssystem

Vad kan vi styra från ett fastighetsystem?

I fastighetssystemet kan vi samla funktionerna från alla de separata programvaror ni har idag till ett system för att hantera er fastighet och förvaltning. Fastighetssystemet gör det möjligt för er att samla all drift från samma plattform för att få en bättre översikt och lättare hantering. Kopplat till den digitala tvillingen får vi en portfölj över all information och historik som berör vår fastighet.

Vad är skillnaden mellan fastighetsystemet och den digitala tvillingen?

Den digitala tvillingen är en visuell kopia av er fastighet/ ert bestånd som skapats utifrån att fastigheten har 3D scannat och innehåller all korrekt och uppdaterad information. DT:n är en 3D visualisering som du kan navigera runt i, trycka på objekt för att få information och läsa av data som genereras från fastigheten. Den innnehåller all information och redovisar all data.

I fastighetssystemet finns dels den digitala tvillingen men även driften av fastigheten, ärendehantering och helpdesk. All information lagras i den digitala tvillingen.

Vill ni veta mer eller ha en offert?

Vi är redo att hjälpa till och skapa mer värden i byggbranschen tillsammans med er.
Fyll i formuläret så hörs vi!