Ovikt krigare ny stjärna i Planör-kortleken

Kan man vara ung och klok och klarsynt?
Ja det kan man.

Det är Simon ett skinande exempel på. Han är en sylvass, hungrig talang som gjorde sin praktik hos oss så bra att vi var tvungna att anställa honom.

Sedan dess har han kommit in i spelet och hunnit med ett par projekteringar, leveranser och diverse problemlösning. Dessutom har han golvat Magnus i grappling på teknisk överlägsenhet inte mindre än fyra gånger.

Snickare från början, med ett fenomenalt öga för detaljer. Innan YH-utbildningen har han jobbat en hel del på byggen. Pågen fick växa och lära sig att veta hut av gubbarna i byggboden. På Planör är vi måna om den nya generationen samtidigt som vi värderar den erfarna generationens skicklighet. Alla hänger med framåt och lär av varandra. Då fungerar det.

Simon om Planör:

”Jag älskar drivkraften i Planörs hjärta och hjärna. Vi känner starkt för våra projekt, våra arbetskamrater, våra kunder. Men vi gullar och jamsar aldrig. Taktiska utspel och strategisk diplomati finns det inte tid för i vår bransch. Vi driver våra projekt målmedvetet, med intelligens och skärpa. Och vi säger det som behöver sägas, även när det är obehagligt.”

Så kommer man till leverans i tid.

Välkommen till Planör Simon!

(Förresten. Under den tid det tog för er att läsa det här har Simon förmodligen redan hunnit bygga ett nytt köpcentra och ett par skolor också. Så, upp och hoppa. Hela jävla gänget. Nu kör vi.)

Lämna en kommentar