Nu växlar vi upp på Åkershus – välkommen Marianne!

Vi brinner för att leverera snabb tillväxt och tydlig, enkel ledning till våra kunder. Att hela tiden växla upp – ännu mer när det tar emot. Och vässa vårt erbjudande och vårt tjänsteutbud. Givet då att vi ständigt scoutar marknaden efter fler stjärnor som tänker smart och förstår kundens affär.

Nu är vi extremt nöjda över att växa vårt Dream Team med ännu en expert – Marianne Endunge, projektledare med inriktning på förvaltning och bygg. I skrivande stund sätter hon sig in i Åkershusprojektet som hon kommer att axla framöver.

Planör har drivit satsningen på Åkershus sedan 2017. En upprustning i jätteformat av 450 lägenheter, tekniska system, inne- och utemiljöer. Ett komplicerat projekt med omfattande samordning, många inblandade projektledare och många delprojekt över lång tid. Gott då att Marianne har diger erfarenhet som projektledare, att hon alltid tar ansvar och är en jäkel på att hålla ihop alla trådar.

Närmast kommer hon från Allianceplus där hon arbetat med teknisk förvaltning av stationer – bland annat Malmö C. Planering av tillsyn, underhåll och arbetsledning av driftspersonal kräver stort tekniskt kunnande och tydlig ledning. Hon är van att följa protokoll – har slipade kunskaper om implementering och granskning av säkerhetsföreskrifter.

Marianne är en teamledare som inkluderar alla. Hon har känsla för människors mjuka värden och ser nyttan i att ha kul ihop.

”Riktlinjer och normer är något man rättar sig efter. Men bra upplevelser får man fram genom kreativitet, flexibilitet, omtanke och engagemang. Så fort jag kom innanför dörren på Planör, kände jag att på det här företaget är alla hjälpsamma och vill varandra väl. Här delar man med sig av sina kunskaper. Ingen behöver uppfinna hjulet på nytt. Alla är viktiga, oavsett roll. Det är unikt och det ska bli så jäkla roligt!”

Lämna en kommentar