Nu tar Planör ett tydligt kliv i sin expansion

Fredagen den 1/10, inte bara starten av en ny månad, utan även starten för en ny uppdelning av Planörs geografiska utbredning. Från att ha delat upp våra geografiska zooner i distrikt kommer vi från och med 1 oktober att dela upp oss i Region Mitt och Region Syd.

Morgan Larsson
Morgan Larsson
Regionchef Syd
Magnus Brink
Magnus Brink
Stf. Regionchef Mitt

Våra kontor i Malmö, Helsingborg och Kristianstad kommer att tillhöra Region syd med Morgan Larsson i spetsen som Regionchef Syd.

Vårt kontor i Göteborg kommer att tillhöra Region Mitt med Magnus Brink som stf Regionchef Mitt.

Planörs VD, Håkan Bäckström, var med och grundade Planör 2010. Ända sedan start har expansion varit ett tydligt och väletablerat mål för Planör som uppfyllts med råge. 4 kontor senare, med ca 45 stycken anställda och en omsättning som har mer än fördubblats de senaste 4 åren har Planör vuxit ur den tidigare kostymen. Den nya geografiska indelningen öppnar upp för att skapa platser att längta till på ännu fler platser i landet.

Håkan bäckström
Håkan Bäckström
Planör, VD

”Det underbart att få vara med och leda denna utveckling med kolleger som har Hjärta Hjärna och jävlaranamma i sin personlighet. Jag är stolt över att se vart vi tillsammans har tagit Planör. Det är ett fantastiskt grymt team som nu tar Planör vidare in i framtiden” – Håkan Bäckström, VD Planör


Lämna en kommentar