Något som kanske inte märks är att jag är envis. Jag ger mig aldrig och är väldigt tävlingsinriktad!

Hej Tom!

Hur vill du beskriva dig själv?

Jag är en lagspelare, det är viktigt för mig att alla är med. Att alla i projektgruppen är med och känner sig delaktiga och vara med på banan. Som vargen i flocken som ser till att alla hänger med.

Något som kanske inte märks är att jag är envis. Jag ger mig aldrig och är väldigt tävlingsinriktad.

Hur kommer det sig att du hamnade på Planör?

Jag pluggade och så var det en klasskompis som hade praktik på Planör som tipsade mig. Han trodde att jag skulle trivs här. Jag kontaktade Ebbe som är gruppchef. Vi hade möte och på den vägen är det. Jag hade jobb innan jag avslutat min utbildning och nu har jag snart varit här i tre år!

Berätta om ditt uppdrag på Planör?

Dels  är det diverse besiktningsuppdrag men även uppdrag som kontrollansvarig, projektledning av relining i Landskrona, ett överlämnande av ett sprinklerprojekt på sjukhuset i Landskrona och områdesledning på sjukhuset i Malmö. I Malmö ska vi samordna mellan de olika delprojekten. Huvudsyftet är att det ska vara säkert till och från och runt om arbetsområdet samtidigt som verksamheterna är i full drift. Det rör sig väldigt mycket människor där och det ska vara fritt från buller och damm tex. Vi kravställer hur arbetsområdet ska vara utformat för att sedan följa upp det.

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut för dig?

Måndagar är det planeringsmöte på sjukhuset, vi som är områdesledare har ett avstämningsmöte. Sedan kollar jag mail. Ser över checklistan så att jag håller koll på vad som ska göras. En del inbokade möten eller att man bokat tid med sig själv för att verkligen ta sig tiden att sitta ner i lugn och ro för att få saker gjort som tex en kontrollplan eller ett förfrågningsunderlag

Har du några tips som du vill dela med dig av?

Som frågan innan, boka tid till dig själv med en att-göra-lista. Annars är det lätt att tiden försvinner, någon ringer och sedan har du glömt det där du skulle göra. Då skjuter man inte fram saker.

Tre saker på din att-göra-lista?

Kontrollplanen, överlämning projekt sprinkler, ett förfrågningsunderlag på sjukhusområdet.

 

Lämna en kommentar