medarbetarintervju

Medarbetarintervju – Ebbe Asp


Medarbetarintervju – Ebbe Asp har varit en planör i många år, det går undan och som den drivna medarbetare han är så är schemat fullspäckat! Men vi hann med att få några ord med Ebbe om hans år på Planör. 

Medarbetarintervju Ebbe Asp

Vem är Ebbe asp och vad är din roll på Planör?
Jag har jobbat på Planör i 11 år och är idag gruppchef på Malmökontoret och arbetar samtidigt i uppdrag. I mina projekt är jag projektledare, kontrollansvarig och byggledare.

Hur ser en arbetsdag ut?
Jag är oftast på kontoret kl. 08 och därefter är ingen dag den andre lik. Högt tempo och bred variation, det är en väldigt stimulerande arbetsplats med många olika typer av uppdrag.

Vad gör att du trivs på ditt arbete?
Alla utmaningar som jag har äran att hantera tillsammans med mina goa kollegor. Det finns mycket engagemang, höga växlar och vi har väldigt roligt tillsammans. 

Hur har du utvecklats under dina år på Planör?
Från 0-100. Eller 100 blir först på min dödsbedd men typ så. 

Studerar griffeltavla

Hur tycker du att OBM slår igenom på Planör som arbetsplats?
Det hjälper till att skapa en tydlighet mellan oss kollegor och ger oss ett strategiskt verktyg i våra uppdrag. 

Hur skulle du beskriva Planörs uttryck ”Hjärta, hjärna och jävlaranamma”?  
Hjärta – Vi bryr oss
Hjärna – Vi tänker smart
Jävlaranamma- Vi tar oss igenom och i mål. 

Sammanfatta Planör med 3 ord:
Hjärta, Hjärna, Jävlaranamma 

Ebbe har många års erfarenhet i ryggen inom branschen och har erfarenhet av att skapa platser att längta till i alla typer av fastigheter. Han är en mycket omtyckt projektledare som skapar trygghet i sina processer och ser svordomarna som kan komma innan de blir verkliga. Ebbes energi, hans förmåga att se varje enskild individ och att alltid ha en extra växel att lägga i är starka drag hos en Planör.