Livet går ut på att flytta saker.

 

Att växa med ny personal är bra på många olika sätt. Först och främst blir vi bredare i vårt kompetensutbud, vi får en starkare position på marknaden och så får vi ju möblera om också. Att möblera om eller att flytta runt inredningen är både kul och nyttigt. Man rycks för en sekund ur sina vardagsmönster och hamnar i något som kan liknas vid ett ”feng-shui-state-of-mind”. Det kanske är lite väl hårdraget, men att stöka runt en halvdag på kontoret kan göra gott för moralen. Speciellt när man ser nya möjligheter med lokalen och jobbar tillsammans för att optimera den nya arbetsmiljön.

Någon pekar med halva handen, ett par bord flyttas och ett konferensrum blir till en lounge. Håkan letar currylinjer, Johan letar efter perfekt QI och 12 lunchplatser blir till 25. Någon sitter och smygjobbar men reser sig snabbt och rättar till en blomkruka för att sedan återgå till sitt smygjobbande. Det blev en hel del gjort på dessa 3 h men det är fortfarande mycket kvar och nästa vecka ska det rivas lite väggar.

 

Eftersom vi är lite arbetsskadade har möbleringen såklart en projektplan och en planritning, men bäst gör det sig i verkligheten.
Kom förbi på en kaffe och känn in vår nya kontorsmiljö.

Länge leve arbetsmiljöoptimeringar!

Lämna en kommentar