Lars Sunding

 

Lars Sunding är senior projektledare och en av flera samarbetspartners som nu arbetar tillsammans med Planör. Han har en mycket intressant bakgrund som teknisk doktor, egenföretagare, företagsledare och till och med forskare. Den ni! Lars har precis ingått samarbetet med Planör, så vi passade på att ställa några frågor nu när intrycken är färska.

Berätta lite om din relation till Planör.

Sedan jag klev in genom dörren har jag känt en positiv vibb från Planör. Stämningen är progressiv och seriös; påminner mig om tiden med eget företag. Det finns en ung och frisk nybyggaranda som är väldigt inspirerande. Alla hänger med i utvecklingen och lär av varandra, gamla som unga. Utöver det måste jag erkänna att jag är otroligt förtjust i utsikten på kontoret. Soliga dagar kan man nästan hålla koll på vad som byggs i Danmark.

Aktuellt just nu?

Det pågår en stor ombyggnad av kontor till lägenheter i Staffanstorp, där jag är inblandad som operativ projektledare tillsammans med Sofia Eklund från Planör. Mina styrkor i projekt som dessa är mina kunskaper om byggprocessen och om ”psykologin i samarbetet mellan människor”, vilket jag tidigare gjort en avhandling på. En fråga som intresserar mig är hur vi kan skapa goda förutsättningar för alla som jobbar tillsammans i en delad entreprenad. Jag har även en jäkla motor och bemästrar konsten att vara transparent i diskussion, med både kollega och kund. Sen uppskattar jag att gå bredvid de nya pigga friskusarna för att agera bollplank, men även för att själv snappa upp ett och annat.

Vad ser du fram emot med 2017?

Jag ser fram emot att få dela mina kunskaper med Planör och i utbyte få vara med om givande projekt och spännande utmaningar. Jag ser även fram emot att bli en del av den starka gemenskap som finns på kontoret idag.

Titel: Senior projektledare som sysslat med det mesta inom byggprocessen.
Bakgrund: Teknisk Doktor, Civilingenjör, företagsledare och forskare.
Tid på Planör: Vi har precis inlett vårt samarbete, så det finns mycket att se fram emot.

Lämna en kommentar