Kundens affär i fokus!

 

Hej Fredrik, vem är du?

Jag är 34 år och har jobbat på Planör sedan 2013. Innan dess har jag också jobbat i byggbranschen på entreprenadsidan som snickare ett antal år och ett tag som arbetsledare. Sedan började jag plugga en KY-utbildning i Hässleholm till byggnadsingenjör. Vi är ett gäng här som gått den. Under min sista LIA (Lärande i arbete) fick jag kontakt med Planör. Jag kände Morgan som jobbar på kontoret i Helsingborg så på den vägen är det.

Vilka projekt jobbar du med nu?

Jag har precis kommit tillbaka efter föräldraledigheten. Jag har varit det i två olika etapper med täta intervaller. Barnen är nu tre och ett och ett halvt år gamla. Ett av projektet jag arbetar med är en kontorsombyggbad åt ett industriföretag i Malmö. En av utmaningen där blir att hålla verksamheten igång under byggtiden samtidigt. Nu tittar vi på anbud från olika entreprenörer.

Hur arbetar du bäst?

När man får vara med och påverka i de olika skedena som vi arbetar i. Nu efter några år har man lärt sig vad som funkar bäst.  Olika beställare vill olika och man ska ta sig igenom alla stegen. Kundens affär i fokus!

Om du inte fick bo i Sverige, vart skulle du bo då?

Spanien hade jag kunnat tänka mig. Jag gillar klimatet, det är inte superlångt. Men ska man välja något helt annat så kanske Australien.

 

Lämna en kommentar