Kan du fånga alla och samtidigt göra ett bra jobb?

 

Vi passar på att möblera om lite på kontoret nu när nästan alla är på semester, säger Håkan Bäckström ,VD på Planör. Samtidigt lyfter kollegan Robin upp sin telefon och utbrister, – där satt den! Den där fulingen hade jag inte förut.I detta läge är det klart, applikationen finns i var mans hand och inte bara i ungarnas telefoner. Detta är ett spel för alla, gammal som ung.

Frågan är hur det kommer att påverka oss i vardagen? Finns det friskvårsbidrag för Pokénader? Ska man ha mobilfria zoner på kontoret? Kommer det att störa arbetet?

Självklart är det en balansgång precis som med allt annat, men när ett så lättillgängligt och engagerande spel kommer ut på marknaden får man vara beredd på att det kommer att spelas. Vi frågar Håkan Bäckström om han är orolig; han svarar att han inte är det.

– Det är upp till var och en att sköta sitt jobb, tycker personalen att det är kul så är det självklart att de ska spela. Själv är jag Level 5 för tillfället och hörde rykten om att det fångats en Squirtle här ute på parkeringen. Jag tänkte gå ner och ta den på lunchen.

I området på Hullkajen har flera ovanliga Pokemons skådats och det finns inte mindre än 2 stycken Pokéstops på vägen ut.

Lämna en kommentar