Jasmine Lindqvist och Håkan Bäckström

Jasmine Lindkvist axlar rollen som vice VD på Planör

Sedan startskottet 2010 då Planör grundades har expansion varit ett väl uttalat mål och visionen om att vara en aktör som är med och driver branschens arbetssätt framåt vid skottlinjen har aldrig trummats på. Det lilla bolaget med den stora kunskapen är idag inte längre så litet och för att kunna hålla den farten Planör önskar har Håkan Bäckström, VD, sett över organisationen och valt att utöka sätet med en vice VD.

”Jag har funderat ett tag över vad som är bäst för organisationen, dels för alla kollegors förutsättningar och utveckling samt för företagets utveckling och har landat i att tillsätta en roll som vice VD. Planör har så mycket mer att ge för branschens utveckling och att ge Jasmine Lindkvist rodret som vice VD kommer att ge oss det utrymmet vi inte haft utanför våra uppdrag tidigare. Det känns som rätt val att lämna över ansvaret över organisationen till Jasmine så att jag kan lägga mitt fokus på strategi och utveckling av Planör. Som VD kommer jag fortfarande ha det yttersta ansvaret över Planör” säger Håkan Bäckström, VD Planör.

Jasmine Lindkvist har många år av branschen i ryggen och kommer närmast från svenska handelsfastigheter som projektchef. I listan över erfarenhet finner vi även chefspositioner vid Samhall, Coor samt Lantmännen. Sedan oktober har Jasmine varit en Planör och kom snabbt in i spelet som uppdragsansvarig, rollen som nu utvecklats till vice VD.

Jasmine har stor erfarenhet av att strukturera organisation och arbetssätt, att inspirera och få med alla på tåget och ser möjligheter i allt hon tar sig ann. Hon besitter den Planöranda som behövs för rollen.

”Planörs medarbetare besitter en stor kompetens och arbetar både med hjärta och hjärna. De skapar fantastiska möjligheter och är specialister på att skapa rätt förutsättningar, för både små och stora projekt. Att få arbeta tillsammans med Planörs medarbetare och organisation är ett stort privilegium för mig och jag är övertygad om att vi tillsammans kan ta oss till nya höjder” säger Jasmine Lindqvist.

Under december månad kommer Jasmine axla sin nya roll och Planör planerar för ett utvecklande 2023 med fokus på att ta rodret över hållbara och värdeskapande arbetssätt inom branschen.

”Planörs horisontella cirkel är ett arbetssätt med ett nytänkande inom fastighets- och byggbranschen i den mån att vi använder beprövade metoder på ett modernt sätt.  Under många år har vi utarbetat ett digitalt arbetssätt som vi ser kommer gynna värdet och hållbarheten i vår bransch. Nu till utmaningen, det är svårt att hitta en mer traditionell bransch som denna och det kommer att kosta mycket energi att nå ut med vårt tankesätt. Vi vet. Men med ett Jävlaranamma så kommer vi att lyckas. Vi har inte råd att vänta längre, varken ekonomiskt eller hållbarhetmässigt. Vi ser framemot att få hjälpa våra beställare så att vi kan bygga en framtid tillsammans” – avslutar Håkan Bäckström.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *