Jag siktar alltid högt och vill alltid dra utvecklingen steget längre, en vision jag delar med Planör

På Planör jobbar vi med mot olika affärsområden som alltid utvecklas. Vi vill bara bäst på det vi gör så det är viktigt att vi alla jobbar mot samma mål. Här får ni träffa Jonathan som jobbar med  BIM och digitaliseringen.

“En av de första frågorna jag ställdes i arbetslivet var om jag kände till uttrycket BIM och digitaliseringen av byggbranschen.
Stolt svarade jag att arbetsprocessen där BIM, digitala tvillingar och dess tillämpningsområdena är naturliga för mig efter en mängd kurser sedan dag ett på universitet.
Förvånad blev jag när jag fick delta på mitt första projekteringsmöte och någon gav förslaget att jämföra 2st A1-ritningar på bordet trotts att vi hade en fin projektor på väggen, vi har en lång väg att gå!

Jag siktar alltid högt och vill alltid dra utvecklingen steget längre, en vision jag delar med Planör.
Planör har under senaste året köpt in drönare för uppföljning av arbetsplatser, besiktningar och mätning av mark.
Planör har köpt in en skanner som revolutionerar möjligheten att modulera befintliga byggnader i punktmoln.
Planör har köpt in programvaror som i realtid uppdaterar tidplan, kalkyl och därmed effektiviserar vår roll så att vi kan fokusera på det viktiga, kundens mål och kvalité.

Jag och Planör ser potentialen och jobbar alltid för att nå högre!”

Är ni intresserade av vad vi har att erbjuda så tveka inte att ta kontakt med Jonathan på: 0722-32 39 60 eller: jonathan.bornhager@planor.se

 

Lämna en kommentar