Inte en enda dag är den andra lik – framförallt inte på Planör!

 

Hur kom det sig att du hamnade på Planör?
Jag började på Planör 2014, som då var Ebab Syd. Jag jobbade tidigare på Skanska och vid denna tidpunkt stod bostadsmarknaden ganska stilla – vilket inte passade mig som var hungrig och bara ville ut i produktionen. Kanske lite klyschigt men jag ville ha nya utmaningar!

Jag hade jobbat med nyproduktion och tyckte att det var spännande att gå mot ombyggnation, och det kunde Planör erbjuda mig. Att det blev konsultbranschen var egentligen av en tillfällighet. Där och då var det byggledningen som lockade oavsett om det var på entreprenad-, konsult- eller beställarsidan. Idag trivs jag riktigt bra med tempot och variationen som konsult.

Det andra som lockade mig med Planör var att företaget var motsatsen till ett ”storbolag”. Jag ville till ett bolag som var lite mer familjärt styrt, med större flexibilitet och möjlighet att påverka  – där man inte var en rad i ett exceldokument. Det har Planör verkligen levt upp till.

Vad är det bästa med Planör?
Tiden går fort när man har roligt sägs det ju. Det har snart gått sex år sedan jag började på Planör, vilket är smått obegripligt för mig. Det måste ses som ett kvitto på att jag har det riktigt kul på mitt jobb!
Kollegorna är min ”Planör-familj” där vi både hittar glädje och trygghet hos varandra. Sedan har jag förmånen att arbeta med beställare som gör det lätt att hitta motivation i utmanande uppdrag. De senaste åren har jag också fått chansen att bidra mer till Planörs utveckling vilket så klart är en fantastisk möjlighet som har utvecklat mig på andra plan.

Inte en enda dag är den andra lik – framförallt inte på Planör!

Hur arbetar du bäst?
I samarbete med andra, i tempo och på mornarna. Jag är ingen ensamvarg. Jag gillar att jobba och leda projektgrupper där alla drar sitt strå till stacken. Jag brukar också prestera som bäst när jag har precis lite för mycket att göra vilket gör att tiden ofta är pressad och tempot högt. Gränsen brukar dock vara hårfin så det är viktigt att topparna inte är konstanta. Sedan trivs jag bäst direkt på morgonen, när dagen är orörd. Får jag välja lägger jag alltid mina möten så tidigt som möjligt.

Berätta något om dig själv som så många inte vet om?
Mitt lokalsinne är kasst! Kombinationen med att jag tar många av mina telefonsamtal i bilen på väg mellan uppdrag resulterar ofta i att jag ser delar av stan eller (t.o.m. Skåne) som jag inte har planerat. Men jag är också tidspessimist så jag brukar ändå ha marginalen på min sida!

 

Lämna en kommentar