Planör projekt logga Boll

Planör Projekt

Vi skapar platser att längta till!

DI Gasell logga 2021
DI Gasell logga 2020
AAA AA logga svart text
RISE logga

Projektledning och Byggkonsultation

Med Planör som samarbetspartner kan ditt företag utnyttja många års erfarenhet av byggprojekt i Sverige. Med den erfarenheten förenklar, förbättrar och effektiviserar vi era projekt. Genom att kombinera djupgående konsultkompetens med ett brett utbud av praktiskt inriktade tjänster, kan vi tillsammans skapa en skräddarsydd helhetslösning utifrån era behov.

Vi erbjuder tjänster från tidiga skeden tills era visioner är verklighet. Inom Planör har vi alla kompetenser ni behöver och har goda kontakter med entreprenad där vi hjälper till med upphandlingen och samordningen. Med en kontakt kan ni få alla era behov tillgodosedda. Är ert projekt en idé eller redan i full gång? Vi kan stötta er i de delar ni önskar eller leda hela projektet. Vi anpassar oss efter era behov.

Vi är konsulter som drivs av digitaliseringen genom hela byggprocessen

Tjänster

Bakgrund griffeltavla

Alla våra projekt drivs av en bakomliggande kraft att skapa något beständigt. Helt enkelt platser att längta till. För att detta ska fungera så ska vi vara tydliga och ta personligt ansvar. Därför genomsyras vår organisation av enkelt ledarskap, personligt engagemang, högt tempo och energi när backen är som brantast.

Vi kallar det hjärta, hjärna och jävlaranamma.

Håkan Bäckström
VD, Planör

Vi finns hos er hela vägen!

Från tidigt skede ända in i förvaltningen hjälper våra konsulter er. Vi har kompetens och erbjuder tjänster inom alla de 3 stora delarna av byggprocessen. För entreprenaden har vi goda kontakter vi gärna hjälper er att upphandla och samordna.

Studerar griffeltavla

Arkitekt

Handavtryck på axel

Bygg

Två personer studerar griffeltavla

Installation

Övertygad än?

Kontakta oss

Har du en idé, en svordom som ska lösas eller är nyfiken på att veta mer? Hör av dig så ska vi se om vi tillsammans kan skapa mer värde i branschen!