Frukostseminarium med förhandsvisning av teatern klipp han!

Fryshuset bjuder in fastighetsbranschen till ett unikt samarbete kring trygghetsskapande i Malmö!

Fryshuset har i över 30 års tid arbetat förebyggande mot kriminalitet och utanförskap. Bland annat arbetar vi med teater som verktyg för att skapa opinion och inspirera till engagemang. I januari 2018 vill Fryshuset tillsammans med Malmö stadsteater sätta upp föreställningen klipp han som bygger på ungdomars egna erfarenheter av våld. Många av berättelserna kommer från just Malmös ungdomar och lämnar ingen oberörd. Förhoppningen är att kunna erbjuda Malmös invånare 9 skolföreläsningar och 5 kvällsföreläsningar. Varje föreställning kommer att ha eftersamtal med en eller flera personer som på olika sätt har påverkats av våldet i Malmö. Vi kommer även att bjuda in till en uppföljningskonferens i Malmö för att samla upp det engagemang som föreställningen förhoppningsvis inspirerat till. För att kunna göra detta behöver vi dock få in 150 000 kronor.

Vi vill därför bjuda in dig till en frukost med en unik förhandsvisning av föreställningen klipp han den 22e november kl 08:00 på Fryshuset i Malmö.

Efter förhandsvisningen har du möjlighet att köpa ett paket där följande ingår.

  • 5 biljetter till en exklusiv föreställning för fastighetsbranschen med för branschen relevanta eftersamtal och mingel.
  • Medverkan på 2 seminarium under 2018 anordnade av fryshuset för fastighetsbranschen efter teatern.
  • Deltagande på nationell klipp han konferens.
  • Möjlighet för ditt företag att synas i samband med föreställningarna

Detta paket kommer att kosta 15 000 kronor och alla insamlade pengar går till föreställningarna i januari. Har du inte än köpt årets julklapp kan detta samhällsengagemang vara den perfekta presenten! Du binder inte upp dig på något genom att gå på förhandsvisningen och självklart kommer det att finnas möjlighet att bidra till projektet även om du inte har möjlighet att gå på föreställningen.

Om teatern
Våra barn skjuter ihjäl varandra. Varför? Klipp han handlar om det eskalerande våldet i några av landets förorter. Om människorna som är inblandade i skjutningarna. Hur blir man den som tar upp en pistol och skjuter ett barn i huvudet? Och hur ska man som brottsoffer hantera att veta vem som mördat ens son, syskon, eller bästa vän utan att kunna säga något till polisen på grund av rädsla för hämnd? Genom att lyfta fram dokumentära berättelser från offer och förövare görs här ett försök att förstå vilka krafter som satts i spinn, hur de påverkar oss – och hur man ska stoppa dem. Föreställningarna i Malmö är ett samarbete mellan Teater Fryshuset, Fryshuset Malmö och Unga Teatern/Malmö Stadsteater.
Anmäl dig till rebecka.eriksson@fryshuset.se

Hoppas att vi ses den 22e november!

Lämna en kommentar