Följ fotspåren och upplev en av Planörs kreativa ådror – vi skuggar en arkitekts dag på kontoret!


“God morgon!”

Du kliver in på kontoret, klockan är 8:00 och du välkomnas av 35 goa kollegor som är på strålande humör måndagsmorgon. Du möts av Planörs vision ”Vi skapar platser att längta till” och du känner hur endorfinerna börjar flöda och taggar igång, nu ska arkitekturen få jobba. Du vet hur utformningen av den fysiska miljön ska komma in och göra hela skillnaden för projekten. Helgen har fyllt på med energi, innovation och ett jävlaranamma för att kicka igång den nya veckan tillsammans med ditt team.  

På ditt bord som arkitekt och projektledare ligger både små och stora uppdrag, inget är omöjligt för oss Planörare. Du har fått projektledarrollen i ett projekt som är i behov av din känsla för gestaltning och hållbar arkitektur i tidigt skede, du ska nu skissa på förslag som kommer forma projektets hållbara process. Du brinner för att styra projektet utifrån arkitekturen, att tidigt kunna vara med och påverka kalkyler och planering för att få uttrycka din arkitektur maximalt. Du öppnar Revit eller Autocad som är dina verktyg för skiss och design. Det är att föredra att skapa ritningar utifrån 3D-modeller för att effektivare modellera hållbar design som utifrån beräkningar bygger på ett livscykelperspektiv – vilket är självklart i ditt miljömedvetna skapande.  Du drivs av utveckling och tycker det är spännande att arbeta på detta sätt, det är helt klart rätt väg framåt mot effektivare och hållbarare processer.

Du börjar skissa på en plats som människor skall längta till flera generationer framåt i tiden, som är miljömedveten och hållbar, en design som står stolt och du göra dina val med både hjärta och hjärna. 

Du brinner för både din egen och branschens utveckling, innovation är en del av din kreativitet. Planörfamiljen stöttar alltid när uppförsbackarna kommer, vi lägger i en till växel och bröstar upp för att ta oss över hindret. På vägen mot målet känner du stöttning av dina kollegor, ni har kul tillsammans och brinner för att alltid leverera mer och bättre.

Vill du veta mer om Planörs kreativa ådra när det gäller arkitektur? Ingrid Tufvesson, vår arkitekt som har en makalös känsla för arkitekturen berättar gärna mer!

073 – 842 63 82
ingrid.tufvesson@planor.se