Flexibilitet är viktigare än någonsin

Att rida på vågen och inte simma (arbeta) mot den särskiljer de företag som vill och kan utvecklas parallellt med branschens utmaningar – man kan utveckla, utvecklas med eller göra ingenting.

Ett öppet sinne och ödmjukhet inför ”skarpa svängar” blir egenskaper av vikt, i projekt där begränsningar till åtkomst för åtgärd är – inte bara begränsat – utan även ständigt föränderligt.

Allt ligger i linje med den hänsyn som är ett måste för att beställares tillgänglighet/drift, med kort varsel, inte äventyras.

Att leverera resultat, både smidigt och i tid, ställer höga krav på samordning och tålamod.

I Tetra Paks gedigna arbete för att blidka såväl kunder som anställda gör man årligen stora investeringar – både för att ligga i framkant teknologiskt och samtidigt vara en attraktiv arbetsgivare.

Åtgärder som avropas löpande över årets alla dagar parallellt med höga krav på säkerhet, både gällande driften, personalen och kunderna.

Planör är en av flera aktörer som verkar innanför Tetra Paks väggar. Ett väldigt roligt och utvecklande samarbete där vår roll är att driva investerings- och omkostnadsprojekt.

Syftet med projekten är av blandad varietet, kan vara allt ifrån processer, verktyg, maskiner, installationer, energi, bygg, el, styr, ritningar etc – allt mellan himmel och gjord.

Full fart framåt!

Lämna en kommentar