Engagerad Malmöpåg orkar ända in i mål

Kan man bygga hållbara hus av god kvalitet 25% under marknadsvärdet?
Ja det kan man!

Planörexperten Tom Lundquist projektleder och utvecklar 70 nya lägenheter i BoKloks* eget koncept. Utmaningen i projektet ligger i att bygga till en kostnad som är acceptabel och att anpassa sig till Bokloks styrda process. vara effektiv inom ramarna för konceptet

”Går man in som projektledarkonsult måste man ha förmåga att anpassa sig och förstå kundens affär. Man kastas in i en helt ny organisation, med nya rutiner och kollegor. Man vet inte riktigt vem som gör vad och varför – som att gå i oplöjd mark med en stor machete. Men det är roligt att vara med och bygga ett sådant här koncept – att driva med hög kostnadskontroll, korta ledtider och full kvalitet.”

Kvalitet är en ledstjärna i alla uppdrag och med en så stark projektledarexpertis har Planör stor vana att arbeta integrerat i beställarens organisation. Man är noga med uppdatering av certifieringar och utbildning och har experter inom alla relevanta branschområden.

”Man får ett otroligt flow i projekten när man kan gå tillbaka två skrivbord och snacka igenom en situation med en kunnig kollega. Nu i sommar har jag varit på Planör i ett år och det känns så jäkla bra. Alla är hjälpsamma och vill varandra väl. Och så har vi kul ihop!”

Tom är en riktig slitvarg som alltid tar ansvar och växlar upp ännu mer när det tar emot. Han har en fenomenal tävlingsinstinkt och gillar allt som inkluderar en boll – fotboll, golf, hockey och tennis. Och dans(!).

”Jag är riktigt bred i mina intressen och fegar aldrig för att prova något. Definitivt en utövare och inte en åskådare. Då snappar man upp och lär sig saker hela tiden. Jag är händig både med hjärta och hjärna. Med jävlar anamma orkar jag alltid i mål.”

* BoKlok är ett boendekoncept där man bygger hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare aktörernas kombinerade erfarenheter kan det göras med bibehållen kvalitet, funktion och design.
Läs mer om BoKlok

Lämna en kommentar