Planörstjärna och problemlösare av rang

 

Problemlösning är den tankeprocess som en intelligent* varelse använder för att lösa problem.
*Intelligens (av latin intellego – att förstå, begripa, inse, avgöra) är en mental förmåga att utifrån givna grunder avsiktligt utveckla sitt tänkande. Att förmå resonera, planera, lösa problem, associera, tänka abstrakt och förstå idéer och komplicerade orsakssammanhang.

Se där – Albin Fröler i ett nötskal.

Albin från Småland är en glödande Planörstjärna och problemlösare av rang. Ingenjör, VVS:are och projektledare. En extrem begåvning med stort hjärta som driver sina projekt med raka rör och lysande lösningar.

“Efter gymnasiet jobbade jag med support hos en VVS-tillverkare och det var då min fallenhet för problemlösning kom i dagen. Så jag satte mig på Krösatåget mot Malmö och utbildade mig till installationsingenjör.”

På Planör lägger vi energi på rätt saker. En planörare tänker smart, och alltid utifrån kundens perspektiv.

“Jag är aldrig nästan säker på en sak. Jag förstår tekniken – gör jag inte det läser jag på. Sedan tänker jag igenom allt igen innan jag fattar beslut. Snabbt och fokuserat.”

Albin vill förändra och förbättra. Han vill inget hellre än att göra livet enklare och effektivare för sina kunder. Gott så. I sann Planöranda finner Albin vägen framåt med hjärta, hjärna och jävlar anamma!

Lämna en kommentar