Det kommer nya projekt hela tiden, när ett tar slut är vi redan inne på ett nytt. Man får vässa sina kunskaper och det finns alltid något nytt att lära sig.

Hur kommer det sig att du hamnade på Planör?

Jag trivdes inte jättebra på mitt förra jobb. Det var som projektledare i el-branschen. Min utbildning är mer inriktad mot VVS och det är det jag vill jobba med. Därför kände jag att jag var på fel plats. När min projektanställning gick ut valde jag att inte hänga med en runda till. Jag hade väldigt fina arbetskamrater men själva arbetet var inte rätt för mig.

Jag satte mig och googlade, hittade några företag som var intressanta, var Planör var ett av dem. Skickade in mitt CV och sedan fick jag svar. Jag var inte helt 100 på just Planör.

Det var efter första mötet på Planör då Lina och jag tog en kaffe som polletten trillade ner. Jag ville jobba på Planör och när jag sedan fick jobbet var jag överlycklig!

Vad är dina främsta styrkor?

I stressade situationer hittar jag ett lugn, kan prioritera och jobba ganska systematiskt. För mig är det också viktigt att lyfta alla i gruppen. Vi är kollegor men också vänner eller familj, vad man nu vill kalla det. Alla ska med och att visa hänsyn mot de övriga tycker jag är viktigt och jag hoppas att det är en av mina styrkor.

Hur skulle du beskriva dina kollegor?

Otroligt vänliga och hjälpsamma. Behöver man input från något annat håll är det bara att knacka på sin granne inne på kontoret eller ringa en kompis!

Vad är det mest utmanande?

Det kommer nya projekt hela tiden, när ett tar slut är vi redan inne på ett nytt. Man får vässa sina kunskaper och det finns alltid något nytt att lära sig. Jag ä

r ny i min bransch men jag har kollegor som jobbat länge och vet hur vissa saker ska hanteras. Det är utmanade men samtidigt tryggt.

Du är uppvuxen i Tiveden (mitt emellan Stockholm och Göteborg), om du inte fick bo i Sverige, vart skulle du bo då?

Grekland! Älskar maten och människorna. Övärlden är fantastisk och jag brukar åka dit en gång om året. Det blev inte av i år men nästa år blir det garanterat en resa!

 

Lämna en kommentar