Det är skönt att få vara sig själv!

Hej Heena!

Berätta lite om din bakgrund?
Jag heter Heena och jag är arkitekt. Jag har läst hållbar stadsutveckling på Lunds Universitet. Nu jobbar jag på Planör och jag sitter på Malmökontoret på Grimsbygatan 24. Jag jobbar ganska mycket med BIM- Buildning Information Model. Min tanke är att BIM är dataprocess där varje byggnad har massor med data, dvs information som vi kan använda om och om igen. Idag är allt data, pengar och tid. När vi har så mycket data, information om en byggnad, så använder vi den för att utveckla för framtidens lösning. Det sparar både pengar och tid.

Hur kom det sig att du hamnade på Planör?
Jag hittade Planör på Google, jag hade inte så stor koll när jag var här, men jag fick träffa Håkan som är VD. När jag lärde mig mer om Planör blev jag glad och nyfiken. Men jag fick inte jobb efter min första intervju. Så jag provade igen och då fick jag jobb! Jag blev så himla glad!

Berätta om ditt uppdrag på Planör?
Jag jobbar mycket med BIM. Jag är arkitekt så jag jobbar med arkitektur. Det är väldigt flexibelt här och jag är öppen och glad eftersom jag får jobba med det jag tycker är roligast.

Vad är dina främsta styrkor?
Jag tro att det är mångfald, jag är modig och jag är alltid öppen och redo för nya utmaningar.

Vad är det bästa med Planör?
Man får möjligheterna att göra många olika saker, det finns inga hinder. Finns det något som du är intresserad av så finns det alltid möjligheter att lära sig, utveckla och att få jobba med det.

Vad uppskattar du bäst med ditt arbete?
Att jag får lära mig så mycket. Jag känner mig bekväm med min utbildning men jag kände inte till det svenska systemet och de svenska reglerna. Vid varje steg fick jag lära mig och nu kan jag tex svensk standard och jag har koll på regler. Allt det är jätteroligt och nu har jag kunskaperna som behövs för att göra mitt jobb bättre.

Du kommer från Indien, hur länge har du bott i Sverige?
Jag har bott här i tre år.

Har du några tips eller tankar som du vill dela med dig av?
Jag tror att man måste vara nyfiken, öppen och tacksam. Det är det jag tänker är viktigast, att man känner sig nöjd och glad med sitt jobb.

Om du fick vara någon annan för en dag, vem skulle du vilja vara då?
Haha, svår fråga, jag har aldrig tänkt på det, ingen aning. Det kan vara skönt att vara sig själv. Men kanske någon amerikansk skådespelare, eller nåt!

Lämna en kommentar