Det är många bollar i luften, ingen dag ser lika dan ut

 

Beskriv  din arbetsroll och hur du arbetar?

Min arbetsroll är projektledare. Just nu är jag projektledare för efterservice på Boklok och även lite produktionschef. Det är många bollar i luften, ingen dag ser lika dan ut. Jag säger nog ja till för mycket men så är det ju när man gillar sitt jobb. Passionen tar över.

 

Vad är ditt mål?

Att ständigt utvecklas. Växa in i rollen och få lära sig nya saker.

Hur skulle du beskriva dina kollegor?

Det är en väldigt skön stämning. Alla är väldigt vänliga, vi är som en familj. Man kan vara väldigt öppen och blir bemött bra.

Hur arbetar du bäst?

Jag gillar korta beslutsvägar. Jag tycker att det är en av mina starka sidor att kunna ta beslut. Jag vill ha mycket att göra så att man inte slappnar av. Jag presterar bäst när det är lite pressat (jävlaranamma) .

Vad är aktuellt just nu?

Just nu så är det efterservice på Boklok i område Sydväst. Vi ska även bygga 57 nya bostäder i Landskrona. Det är det som är på bordet just nu.

Du är uppvuxen i Malmö, men om du inte fick bo i Sverige, vart skulle du bo då?

Spanien. Jag älskar klimatet och deras golfbanor är otroligt fina. Jag gillar det.

Lämna en kommentar