Arkitektur för alla, med Mahmoud El Najjar.

När man pratar om Planör, pratar man ofta projektledning, projektering och byggledning och det är helt rätt. Men vi är så mycket mer, kan så mycket mer. Vi har ett brett spektrum av kompetenser i företaget och det vill vi ta tillvara på. Vi låter dessa kunskaperna fungera som idéslussar när vi tar oss an ett nytt eller befintligt projekt. På Planör anser vi att ju mer vi kan, desto enklare är det för oss att förstå kunden och i slutändan göra ett bättre och effektivare arbete. Alltid mot samma mål; att förstå affären, skapa en klockren dialog och erbjuda en unik och övergripande lösning från ett och samma företag.

Nedan förklarar Mahmoud vad det är vi erbjuder inom Arkitektur.

Design

Från skiss till färdig design
Håller du på med en om-, till- eller nybyggnation så kan vi hjälpa dig att sätta fingret på vad du är ute efter och ta dig med på resan mot en färdig design. Vi jobbar med stora delar av vårt team för att få alla detaljer på plats och du har tät dialog med vår ansvarige under hela skissprocessen. Du väljer projektets storlek och omfattning, samt vilka typ av skisser som passar dig t.ex. 3D, 2D, bilder, planritningar eller dylikt. Vårt samtal är här otroligt viktigt för att i slutändan nå fram till en prickfri design.

Bygglovsritningar
Vill du ta det hela vägen så är detta steget efter design. Vårt team börjar i tanken redan i steget innan och vet vad som krävs för att uppfylla marknadens krav och din önskade standard, t.ex. PBL och svensk standard. Vi kontaktar även kommun och ordnar logistiken kring detta så att du som kund slipper detta arbete. Du väljer sedan hur du vill ha dina bygglovsritningar.

Materialbeskrivning
Här föreslår vi material som matchar den standard du valt i ditt utförande. Vi bollar tankar och idéer, tar in nya förslag och kommer med konkreta tips och riktlinjer. Allt för att du ska få det som du vill.

Detaljritningar
Här är vi nere på både centi- och millimeterprecision i ditt projekt. Vill du ha ditt hem anpassat efter en välkänd standard eller är du inne på att skräddarsy ditt projekt? Hur som helst har vi alla kunskaper som krävs för att färdigställa detaljerna i alla dina rum.

3D Modellering

Visualisering med 3d bilder
Vi hjälper dig att visualisera projektet genom att ta fram levande skisser i form av 3D bilder. Hur kommer det se ut, vart kan vi eventuellt stöta på patrull. Vart går dina pengar vid t.ex. en ombyggnation. Detta arbete gör det mest väldigt klart, snyggt och tydligt.

Videoanimation
Hur långt vill du gå i din visualisering? Behöver du den privat eller ska du presentera den för en större aktör? En videoanimation är som en film av ovan nämnd 3D bild. Perfekt för annonsering eller i mer säljorienterade syften. Här tar vi det till en annan nivå där visualiseringen blir väldigt levande och säljer visionen av ditt framtida drömprojekt.

Nu är det dags att sammanföra alla projektets delar in i en slutlig bild/film och här pratar vi om detaljskillnader. Du bestämmer ofta tidigt i processen vilken typ av kvalitet du strävar efter i din rendering och vi gör jobbet. Mer avancerad rendering = bästa möjliga kvalitet.

Lämna en kommentar