Här Bygger Vi Framtiden - Bokstavligt Talat! Är Du Vår Nästa Projektledare?

Med årtionden av samlad erfarenhet, har vi på Planör varit med och skapat många platser att längta till där framtidens minnen kommer att födas. Nu är vi på jakt efter vår nästa stjärna till teamet, någon som är redo att kavla upp armarna och köra på i samma tempo som vi gör. Vi kan tala klarspråk direkt, branschen är i en tuff tid vilket vi inte viker oss för, vi ser det som en utmaning att ta oss an och när man klarat det blir vi bara starkare!  

Vi förvandlar visioner till verklighet, skapar rum där livet blomstrar, och vi gör det med en unik kombination av expertis, passion och nytänkande. Och du, vårt nya stjärnskott, kommer vara en nyckelspelare i det team som inte bara bygger och utvecklar fastigheter, utan även leder branschens utveckling framåt. Hållbarhet och digitala arbetssätt är inget vi fnyser åt, vi tar vårt ansvar och ligger här i framkant av effektiva och hållbara projekt med hjälp av digitala verktyg. Vi ligger alltid ett steg längre fram, det som är nyheter idag är för oss gårdagens digitala upptäckt. 

Låter det som en utmaning värd att anta? Fortsätt läs, för vi har bara börjat! 

Vad Du Kommer Att Bygga:  

  • Relationer: Med kunder, kollegor och samarbetspartners.
  • Projekt: Från idéfas till överlämnande.
  • Framtid: Både din egen personliga utveckling och stadens framväxt. 

Vad Vi förväntar oss Från Dig: 

  • Erfarenhet: Minst 3 år som projektledare, och vi blir ännu mer upprymda om du klämmer till med ca 5 års relevanta meriter eller fler. Du har projekterings- och projektledningserfarenhet i AB-04 & ABT-06 samt goda kunskaper inom bygglagstiftning, som bl.a. ABT, AB eller ABK.
  • Självgående: Du kliver in med ett tryggt kliv i projekten för att det här kan du, det här är din hemarena. Du är trygg i att självständigt leda och planera uppdrag genom hela byggprocessen, att ta fullt ansvar för produktionstidsplan, tids & kostnadsstyrning, prognos och uppföljning. 
  • Initiativ: Du väntar inte på att bli tillsagd, du ser vad som behöver göras och du gör det! Du är driven och medverkar för att få in nya uppdrag. 
  • Multitasking & flexibiel: Det svänger snabb vilket är kul! Du hänger med i branschens berg och dalbana och ju fler svänga desto med taggad blir du.   

 Varför Du Vill Jobba Med Oss: 

  • Teamet: Vi är inte bara kollegor. Vi är ett  crew, en flock, en familj som backar varandra! 
  • Projekten: Du kommer att ha en varierad portfölj av uppdrag där du har möjlighet att forma och utvecklas inom de områden som du brinner för! 
  • Frihet: Vi tror på frihet under ansvar, och ger dig utrymme att verkligen briljera! 

Nu Blir Det Personligt: 

Du är inte bara en projektledare. Du är en drömmare, en görare, en visionär! Du ser inte bara en kantig fastighet, du ser möjligheter. Du ser inte ett problem, du ser en utmaning att besegra. Och du väntar inte på förändring – du ÄR förändringen!  

Vi är superpeppade att höra från dig och om du känner någon annan som skulle passa för rollen - dela gärna! Kom och bygg framtiden med oss och platser att längta till, för tillsammans gör vi det omöjliga möjligt! 

Intresserad? Klart Du Är! 

Ansök via knappen här till höger eller här nedan.

När du söker jobb hos Planör läggs din ansökan i vår kandidatbank, önskar du ta bort dina uppgifter ur kandidatbanken så mejlar du digital@planor.se.

Integritetspolicy finner du på vår hemsida: https://planor.se/integritetspolicy

Erfaren Projektledare

Omfattning
???? Heltidstjänst

Placeringsort
????Göteborg

Sista ansökningsdag
Ansökningen sker löpande och kommer att avslutas när vi hittat den vi klickar med

Kontakt

Mimmi Berg

Mimmi Berg
Marknadsförings och kommunikationsansvarig

072-247 94 00
Mejl

Om Planör 

Planör erbjuder projektledning och byggkonsultation genom hela byggprocessen utan kompromisser. Utifrån den horisontella cirkeln skapar vi utifrån ett livscykelperspektiv och kompromissar inte med kvalitén. Vi ser till att varje projekt, oavsett litet eller stort står på en stabil grund. Vår plattform hårdmjuka styrning definierar vilka vi är och vi använder vår kunskap till att förenkla, förbättra och effektivisera. Till att ta kontrollen över byggprocessen från minsta detalj till den övergripande helheten. 

Planör består av innovativa och kreativa människor med ett digitalt mindset och en rejäl dos jävlaranamma som har växlarna för att ro vilket projekt som helst i land. 

Vi är i dagsläget ca 30 kollegor som sitter på kontor i Malmö och Göteborg. 

Möt kollegorna i Göteborg!

Ivana Konjevic

Ivana Konjevic

Ivana Konjevics visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Magnus Brink

Magnus Brink visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Martin Sandberg

Martin Sandberg

Martin Sandberg visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Ansökan

Mimmi Berg

Kul att du tagit dig hit ner på sidan där du finner det slutliga steget i ansökan!
Låter rollen lockande? Ansök via mejl bifogat CV och PB. Skicka ett mejl till mig på mimmi.berg@planor.se så hörs vi!

Ha en fin dag!
/Mimmi Berg