Projektledare – När branschen bromsar växlar vi upp! Vi söker nu en till projektledare till vårt team! 

Har du inte ett färdigt CV? Ansök smidigt genom att svara på några frågor!
Vi ser framemot att höra från dig!

Genom Corona-krisen och en inflationsstorm senare står vi orubbliga, och fortsätter att leda branschen mot effektiva, hållbara och digitala processer. Vi ifrågasätter aldrig vår kompetens, vår förmåga att anpassa oss och våra framgångar. När branschen saktar ner, växlar vi upp och ökar takten än mer. Vi plockar fram vår mix av galenskap och begåvning och tar i med full kraft för att inte dras med ner i skiten. "Survival of the fittest"! Vi är redo att ta för oss och leda i branschens framgång. Är du? 
Vi söker en till kollega med ett orubbligt pannben och som är redo att stå framme i skottlinjen med en vision så djärv att andra ser den som ren galenskap. Vi förvandlar visioner till verklighet och vi gör det med en unik kombination av expertis, passion och nytänkande. Hållbarhet och digitala arbetssätt är inget vi fnyser åt, vi tar vårt ansvar och ligger här i framkant av effektiva och hållbara projekt med hjälp av digitala verktyg och AI . Vi ligger alltid ett steg längre fram, dagens nyhet är för oss gårdagens digitala upptäckt.  Rollen som ProjektledareSom projektledare hos Planör skapar du platser att längta till i alla uppdrag du tar dig an, inget uppdrag är för litet eller för stort att ro i land. Med vår horisontella cirkel som sträcker sig från idé till förvaltning har vi en imponerande portfölj av tjänster som ger våra kunder en komplett och helhetsorienterad lösning. Samtidigt öppnar det upp en bred karriärväg för dig som medarbetare att utforska och erövra. 

Hos oss finns inga skiljeväggar mellan avdelningarna som separerar oss. Vi är flexibla, samarbetar tätt och skapar en lärande miljö där kunskap och erfarenheter flödar fritt. 

Kavla upp ärmarna! Tillsammans kommer vi att spränga gränserna och definiera vad som är möjligt inom våra branscher. 

Vi leverarar till framtiden - Proptech management sluter cirkeln 

I en kombination av att alltid ligga i framkant och vår höga förmåga att anpassa oss till omvärldens omständigheter var vi tidigt ute med att driva digitala processer på förvaltningssidan. Idag är det skarpt lägger och vår produkt Proptech Management är mer relevant än någonsin. Vår leverans är unik där vi driver hela digitala processen för en digitaliserad fastighetsförvaltning: från analys, insamling av data, integrering i digitala verktyg till implementering hos beställarens organisation. Genom att AI och framtidssäkra fastighetsdata effektiviserar och optimeras beställarens processer vilket sparar tid, pengar samt ökar värdet. Med vår tjänsteportfölj inom Proptech är vår horisontella cirkel av tjänsteutbud sluten och Planör kan leverera hela fastighetens livscykel, från idé och skiss till en optimerad fastighetsförvaltning.  

Vad vi förväntar oss från dig: 

- Erfarenhet: Minst 3 år som projektledare, och vi blir ännu mer upprymda om du klämmer till med ca 5 års relevanta meriter eller fler. Du har projekterings- och projektledningserfarenhet i AB-04 & ABT-06 samt goda kunskaper inom bygglagstiftning, som bl.a. ABT, AB eller ABK. 

- Självgående: Du kliver in med ett tryggt kliv i projekten för att det här kan du, det här är din hemarena. Du är trygg i att självständigt leda och planera uppdrag genom hela byggprocessen, att ta fullt ansvar för produktionstidsplan, tids & kostnadsstyrning, prognos och uppföljning. 

- Initiativ: Du väntar inte på att bli tillsagd, du ser vad som behöver göras och du gör det! Du är driven och medverkar för att få in nya uppdrag. Du förstår att digitala processer och effektivisering med AI är framtiden och något som du vill vara engagerad i och uppdaterad om.  

- Multitasking & flexibel: Det svänger snabbt vilket är kul! Du hänger med i branschens berg och dalbana och ju fler svängar desto med taggad blir du. 

På Planör finns ingen plats för mediokritet - hos oss premieras du och befordras efter din prestation!  

Vi lever och andas för att erbjuda en arbetsmiljö som inspirerar och ger dig möjligheter till personlig och professionell utveckling. Glöm bort de tråkiga, meningslösa lönesamtalen där procentandelar styr allt. På Planör är det tydligt att de som presterar syns och belönas för sina framgångar. Här har du chansen att göra karriär, klättra i lön baserat på dina insatser och utvecklas inom de områden som verkligen får dig att brinna. För rätt person finns möjlighet att befordras till gruppchef i takt med att vi växer. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, eftersom din arbetsprestation förtjänar den frihet och fritid du är värd! 

På Planör skapar vi en trivsam arbetsplats som sprudlar av energi, där vi har högt i tak och ett oöverträffat engagemang. Vi navigerar snabbt och smidigt genom korta beslutsvägar och har frihet under ansvar. Tillsammans med våra drivna och kompetenta kollegor skapar vi en vardag fylld med skratt samt en och annan pingisrunda mellan varven. Vi firar våra framgångar och ger oss iväg på spännande och roliga "getaways". 

Är du djärv nog att anta utmaningen?  

På Planör finns ingen plats för passivitet eller långsamhet. Här är det snabba ryck och skarpa hjärnor som räknas. Vi är inte rädda för att ta risker, och det är just den mentaliteten som har gjort oss till en ledande aktör inom branschen. 

Så om du är redo att släppa lös ditt inre bygg- och projektledningsgeni och bli en del av vårt team, då är det dags att ta steget in i Planörs värld. Vi förväntar oss inte mindre än det bästa från dig - för vi är övertygade om att du har vad som krävs för att forma framtiden och överträffa alla förväntningar. 

Anställningsform
Heltidstjänst med flexibelt distansarbete

Placeringsort
Malmö

Sista ansökningsdag
Ansökningen sker löpande och kommer att avslutas när vi hittat den vi klickar med

Kontakt

Mimmi Berg

Mimmi Berg
Marknadsförings och kommunikationsansvarig

072-247 94 00
Mejl

Om Planör 

Vi är inte rädda för att utmana det konventionella och gå utanför ramarna. Vi har gjort det till vår mission att utmana konventionerna och driva branschen framåt. Vi använder oss av de senaste teknologierna och innovationerna för att skapa enastående resultat och överträffa förväntningarna hos våra beställare. Vår digitala kompetens är vårt vapen, och vi använder det med skicklighet och precision för att eliminera risker och säkerställa att varje steg i projektet är en succé. 

På Planör är vi konsulter inom bygg- & fastighetsbranschen med framgång, vars hjärnor arbetar i perfekt harmoni med de mest avancerade digitala verktygen. Vi ser till att varje detalj är rätt och att varje beslut är välgrundat. Vi är inte rädda för utmaningar - vi möter dem med huvudet högt och tar kontroll över varje situation. Vi har kontor i Göteborg och Malmö och är idag ett team med ca 25 kollegor. 

Möt några av dina kommande kollegor!

Bianca Burete

Bianca Zimmergren

Position: Ekonomi
Phone: +46 (0)73-663 60 63
Email: bianca.zimmergren@planor.se
Bianca Burete visitkort
QR kod Bianca Burete
Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till kontakt”, öppna filen och spara. Nu når du enkelt Bianca direkt via dina kontakter i telefonen!
Bianca Burete

Bianca Zimmergren

Ekonomi

Bianca Burete visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Ebbe Asp

Ebbe Asp

Ebbe Asp visitkort

QR kod Ebbe Asp

Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till kontakt”, öppna filen och spara.
Nu når du enkelt Ebbe direkt via dina kontakter i telefonen!

 

Ebbe Asp

Ebbe Asp

Ebbe Asp visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Fredrik Österlin

Fredrik Österlin

Fredrik Österlin visitkort

QR kod Fredrik Österlin

Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till kontakt”, öppna filen och spara.
Nu når du enkelt Fredrik direkt via dina kontakter i telefonen!

Fredrik Österlin

Fredrik Österlin

Fredrik Österlin visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Jonathan Bornhager

Jonathan Bornhager

Jonathan Bornhager visitkort

QR kod Jonathan Bornhager

Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till kontakt”, öppna filen och spara.
Nu når du enkelt Jonathan direkt via dina kontakter i telefonen!

Jonathan Bornhager

Jonathan Bornhager

Jonathan Bornhager visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Magnus Brink

Magnus Brink visitkort

QR kod Magnus Brink

Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till kontakt”, öppna filen och spara.
Nu når du enkelt Magnus direkt via dina kontakter i telefonen!

 

Magnus Brink

Magnus Brink visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Mimmi Berg

Mimmi Berg

Position: Kommunikation & Press
Phone: 072-247 94 00
Email: mimmi.berg@planor.se

Mimmi Bergs visitkort

QR kod Mimmi Berg

Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till kontakt”, öppna filen och spara.
Nu når du enkelt Mimmi direkt via dina kontakter i telefonen!

Mimmi Berg

Mimmi Berg

Kommunikation & Press

Mimmi Bergs visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Pontus Böttern

Pontus Böttern

Pontus Bötterns visitkort

QR kod Pontus Böttern

Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till kontakt”, öppna filen och spara.
Nu når du enkelt Pontus direkt via dina kontakter i telefonen!

Pontus Böttern

Pontus Böttern

Pontus Bötterns visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Ansökan

Mimmi Berg

Ha en fin dag!
/Mimmi Berg

Kul att du tagit dig hit ner på sidan där du finner det slutliga steget i ansökan!
Låter rollen lockande? Ansök* via knappen nedan eller via mejl bifogat CV och PB. Skicka ett mejl till mig på mimmi.berg@planor.se så hörs vi!

Ha en fin dag!
/Mimmi Berg

*När du söker jobb hos Planör läggs din ansökan i vår kandidatbank, önskar du ta bort dina uppgifter ur kandidatbanken så mejlar du digital@planor.se. Integritetspolicy finner du på vår hemsida: https://planor.se/integritetspolicy