En klassisk jobbannons, nja det är inte riktigt vår grej, det är lika bra att reda ut det direkt. Men om du letar efter något med hjärta, hjärna och jävlaranamma, då har du kommit rätt! Planör befinner sig just nu i en stor expansionsfas och söker efter en A projektör/BIM Samordnare att stärka upp teamet med i Göteborg. Vill du jobba mot framtidens hållbara byggande och vara med att utveckla arbetsmetoder med digitala verktyg? Välkommen!

Varför Planör?

Det unika hos Planör är den breda kompetens vi besitter från tidiga skeden till digital förvaltning där vi har nära samarbetet mellan disciplinerna, vårt öga för helheten av processerna och effektiva arbetssätt med hjälp av digitala verktyg. Vårt arbetssätt skapar hög förståelse och snabba beslutsvägar mellan oss. Det gör det möjligt för oss att vara flexibla och innovativa i våra arbetssätt.

Vi är en av de mest digitala aktörerna inom byggbranschen och speciellt inom tidiga skeden och projektering. Vi drar nyttan av digitala verktyg till sin yttersta spets och kramar ur så mycket effektivisering och optimering som möjligt i vårt arbetssätt. Alla våra discipliner projekterar i 3D och modellen är ett centralt verktyg genom hela processen, även vidare in i förvaltningen. Som projektör har du en viktig roll i att skapa rätt förutsättningar för våra uppdrag och kommer att göra det tillsammans med ett härligt gäng kollegor med hjärta, hjärna och ett j*vlaranamma.

Vårt erbjudande

Rätt beteende och bemötande skapar välmående och välgående arbetsplatser. Vår vision att vi skapar platser att längta till tar vi med oss överallt vi är, oavsett om det är på kontoret eller ute hos kund. Med OBM som pedagogik och vår plattform Hårdmjuk styrning skapar vi rätt förutsättningar för att agera rätt och skapa en arbetsplats att längta till. Med vårt hjärta, hjärna och j*vlaranamma finns inga omöjligheter. På vår hemsida under karriär kan du läsa mer om Planörandan.

Vi har jäkligt kul, fungerar som en familj där man hjälper och litar på varandra. Alla är viktiga oavsett roll. Vi kommer bjuda på både små och stora projekt, en chans för dig att både utveckla dig själv och att leda branschens utveckling. En vardag som aldrig är den andra lik och där du är anpassningsbar för att här går det undan!

Rollen som Projektör hos Planör

Våra uppdrag består av både nyproduktioner och ombyggnationer av befintliga byggnader där vi ser till att ta fram korrekta handlingar i projekten. Vi jobbar med hela processen från förstudie till bygghandlingar. Vi jobbar i Revit, Solibri m.fl och digitaliserar alla delar av processen som vi kan optimera.

Unikt hos Planör är att vi 3D scannar befintliga byggnader vilket du som projektör och modellerare använder som underlag vid ert arbete. Vår vision är att scanna alla befintliga fastigheter som vi får i uppdrag att utveckla vilket både effektiviserar arbetet och ger oss tillförlitligt korrekt underlag. Vi utvecklar ständigt säkrare och effektivare arbetssätt i tidiga skeden och är även i fullgång att utveckla den digitala förvaltningen där vi tar med oss modellen.

Din framtid

Har du ett intresse för Planör är du förmodligen en driven person som inte nöjer sig så lätt. Vi förstår din hunger av att utvecklas och vill såklart vara med och främja din personliga utveckling. Både individuellt och som Planörfamilj ska vi alltid skapa rätt förutsättningar för att utvecklas både som person och i våra arbetssätt.

Vad söker vi?

Planör erbjuder dig en fartfylld och händelserik arbetsvardag med stor frihet under eget ansvar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat följande, vilket vi gärna ser att du känner igen dig i ifrån tidigare erfarenheter.

I uppdrag kommer du att jobba med/har erfarenhet av men är inte begränsade till:

  • Att leda och planera uppdrag i tidiga skeden.
  • att projektera och modellera i BIM miljö Revit och Solibri.
  • Att planera uppdragets framfart och ansvara för att lagar och krav uppfylls.
  • Meriterande kunskaper och erfarenhet i Magicad, Solidworks, Naviswork, Solibri, Vico, AutoCad
  • och goda kunskaper inom bygghandling 90 och bygglagstiftning, som bl.a. AML, PBL, PBF eller BBR samt talar och skriver svenska.

Meriterande erfarenheter

Följande erfarenheter ser vi som meriterande för rollen:

  • Erfarenhet inom BIM samordning

Vem är du?

På Planör har vi högt tempo, är extremt agila och tänker utanför boxen. Utöver att du trivs i detta vill du ha en arbetsplats att längta till där du ser och ror om dina kollegor. Du ser individen bakom varje människa både i uppdragen och hos dina kollegor och är intresserad av OBM (beteendestyrd pedagogik). Du drivs av den digitala utvecklingen och vill vara med i utvecklingen av framtida arbetsmetoder.

Junior BIM-samordning

Omfattning
Heltidstjänst

Placeringsort
Göteborg

Sista ansökningsdag
Rekrytering sker löpande

Kontakt

Mimmi Berg

Mimmi Berg
Marknadsförings och kommunikationsansvarig

072-247 94 00
Mejl

Om Planör

Planör erbjuder projektledning och konsulttjänster genom hela bygg- och förvaltningsprocessen. Vi har alla discipliner under samma tak och är idag ca 40 medarbetade fördelade över de 4 kontoren i Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Göteborg. Planör grundades 2010 och har sedan dess expanderat med en rasande fart. För andra året i rad blev vi 2021 DI gaseller som är ett tydligt tecken på vår drivna sida att vilja växa. Vi brinner för digitaliseringen och att skapa mer värde i branschen och för våra kunder.

Ansökan

Ansökan sker via Linkedins jobbapplikation eller per mejl till mimmi.berg@planor.se.

När du söker jobb hos Planör läggs din ansökan i vår kandidatbank, önskar du ta bort dina uppgifter ur kandidatbanken så mejlar du digital@planor.se.

Integritetspolicy finner du på vår hemsida: https://planor.se/integritetspolicy

Möt kollegorna i Göteborg!

Daniel Thorn

Daniel Thorn

Daniel Thorn visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Ivana Konjevic

Ivana Konjevic

Ivana Konjevics visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Jenny Olsson

Jenny Olsson

Jenny Olssons visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Martin Sandberg

Martin Sandberg

Martin Sandberg visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Mikael Lindblom

Mikael Lindblom

Mikael Lindbloms visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Patrick Johansson

Patrick Johansson

Patrick Johansson visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Urban Carlsson

Urban Carlsson

Urban Carlssons visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Ansökan

Mimmi Berg

Kul att du tagit dig hit ner på sidan där du finner det slutliga steget i ansökan!
Låter rollen lockande? Ansök via mejl bifogat CV och PB. Skicka ett mejl till mig på mimmi.berg@planor.se så hörs vi!

Ha en fin dag!
/Mimmi Berg