En klassisk jobbannons, nja det är inte riktigt vår grej, det är lika bra att reda ut det direkt. Men om du letar efter något med hjärta, hjärna och jävlaranamma, då har du kommit rätt! Planör befinner sig just nu i en stor expansionsfas och söker projekt- och byggledare att stärka upp Planörfamiljen med. Känns det lockande? Välkommen!Varför Planör?

Det unika hos Planör är den breda kompetens vi besitter från tidiga skeden till digital förvaltning där vi har nära samarbetet mellan disciplinerna, vårt öga för helheten av processerna och effektiva arbetssätt med hjälp av digitala verktyg. Vårt arbetssätt skapar hög förståelse och snabba beslutsvägar mellan oss. Det gör det möjligt för oss att vara flexibla och innovativa i våra arbetssätt.

Tillsammans skapar vi med stort stöd av digitala verktyg hållbara byggprocesser ur ett livscykelperspektiv där vi är med och framtidssäkrar både fastigheter och branschens arbetssätt. Vi brinner för digitala verktyg, branschens utveckling och att göra skillnad.

Vårt erbjudande

Rätt beteende och bemötande skapar välmående och välgående arbetsplatser. Vår vision att vi skapar platser att längta till tar vi med oss överallt vi är, oavsett om det är på kontoret eller ute hos kund. Med OBM som pedagogik och vår plattform Hårdmjuk styrning skapar vi rätt förutsättningar för att agera rätt och skapa en arbetsplats att längta till. Med vårt hjärta, hjärna och j*vlaranamma finns inga omöjligheter. På vår hemsida under karriär kan du läsa mer om Planörandan.

Vi har jäkligt kul, fungerar som en familj där man hjälper och litar på varandra. Alla är viktiga oavsett roll. Vi kommer bjuda på både små och stora projekt, en chans för dig att både utveckla dig själv och att leda branschens utveckling. En vardag som aldrig är den andra lik och där du är anpassningsbar för att här går det undan!

Rollen som Bygg- och projektledare hos Planör

Våra uppdrag består av både nyproduktion och ombyggnation av befintliga byggnader där vi är med igenom hela processen eller kliver in där det behövs stöttning. Vi har uppdrag från tidiga skeden till en digital förvaltning med både små och stora projekt.

Vi drivs av att utveckla branschen och är hela tiden lyhörda för att utveckla arbetssätten för att vi ska ha de bästa förutsättningarna i våra leveranser. Vi ligger i framkant av att optimera processerna med digitala verktyg och har 3D modellen, 3D-scanning och drönare som några exempel av vad som är naturliga inslag i vår digitala vardag.

Vi fungerar som en Planörfamilj där alla hjälps åt, där vi alltid har en växel till när det tar emot och med en rejäl dos av hjärta, hjärna och jävlaranmma tar vi oss alltid i mål.

Din framtid

Har du ett intresse för Planör är du förmodligen en driven person som inte nöjer sig så lätt. Vi förstår din hunger av att utvecklas och vill såklart vara med och främja din personliga utveckling. Både individuellt och som Planörfamilj ska vi alltid skapa rätt förutsättningar för att utvecklas både som person och i våra arbetssätt.

Vad söker vi?

Planör erbjuder dig en fartfylld och händelserik arbetsvardag med stor frihet under eget ansvar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat följande, vilket vi gärna ser att du känner igen dig i ifrån tidigare erfarenheter.

I uppdrag kommer du att jobba med/har erfarenhet av men är inte begränsade till:

I uppdrag kommer du att jobba med/har erfarenhet av:

  • att självständigt leda och planera uppdrag genom hela byggprocessen.
  • att medverka för att få in nya uppdrag.
  • att representera arbetsgivaren och att löpande återrapportera.
  • ansvar för produktionstidsplan, tids & kostnadsstyrning, prognos och uppföljning.
  • Bakgrund som beställare, byggentreprenör eller konsult inom bygg och fastighet. Har tidigare haft roller som bygg- eller projektledare, platschef eller projekterings eller uppdragsledare.
  • projekterings- och projektledningserfarenhet i AB-04 & ABT-06.
  • goda kunskaper inom bygglagstiftning, som bl.a. ABT, AB eller ABK samt talar och skriver svenska.

Meriterande erfarenheter

Följande erfarenheter ser vi som meriterande för rollen:

  • Längre erfarenhet i uppdrag, ca 5 år.
  • Att arbeta med digitala verktyg.

Vem är du?

På Planör har vi högt tempo, är extremt agila och tänker utanför boxen. Utöver att du trivs i detta vill du ha en arbetsplats att längta till där du ser och ror om dina kollegor. Du ser individen bakom varje människa både i uppdragen och hos dina kollegor och är intresserad av OBM (beteendestyrd pedagogik). Du drivs av den digitala utvecklingen och vill vara med i utvecklingen av framtida arbetsmetoder.

Bygg- och projektledare

Omfattning
Heltidstjänst

Placeringsort
Malmö, Göteborg, Helsingborg eller Kristianstad

Sista ansökningsdag
Rekrytering sker löpande

Kontakt

Mimmi Berg

Mimmi Berg
Marknadsförings och kommunikationsansvarig

072-247 94 00
Mejl

Om Planör

Planör erbjuder projektledning och konsulttjänster genom hela bygg- och förvaltningsprocessen. Vi har alla discipliner under samma tak och är idag ca 40 medarbetade fördelade över de 4 kontoren i Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Göteborg. Planör grundades 2010 och har sedan dess expanderat med en rasande fart. För andra året i rad blev vi 2021 DI gaseller som är ett tydligt tecken på vår drivna sida att vilja växa. Vi brinner för digitaliseringen och att skapa mer värde i branschen och för våra kunder.

Ansökan

Ansökan sker via Linkedins jobbapplikation eller per mejl till mimmi.berg@planor.se.

När du söker jobb hos Planör läggs din ansökan i vår kandidatbank, önskar du ta bort dina uppgifter ur kandidatbanken så mejlar du digital@planor.se.

Integritetspolicy finner du på vår hemsida: https://planor.se/integritetspolicy

Möt några av dina kommande kollegor!

Grå ruta

Axel Jakobsson

Axel Jakobsson visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Daniel Thorn

Daniel Thorn

Daniel Thorn visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Ivana Konjevic

Ivana Konjevic

Ivana Konjevics visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Jenny Olsson

Jenny Olsson

Jenny Olssons visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Martin Sandberg

Martin Sandberg

Martin Sandberg visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Patrick Johansson

Patrick Johansson

Patrick Johansson visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Grå ruta

Lani Morina

Lani Morina visitkort   Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg...

Urban Carlsson

Urban Carlsson

Urban Carlssons visitkort Scanna med mobilkameran, tryck på ”lägg till...

Ansökan

Mimmi Berg

Kul att du tagit dig hit ner på sidan där du finner det slutliga steget i ansökan!
Låter rollen lockande? Ansök via mejl bifogat CV och PB. Skicka ett mejl till mig på mimmi.berg@planor.se så hörs vi!

Ha en fin dag!
/Mimmi Berg