Vi behöver dig ombord!

Vi söker flera som vill vara med och skapa platser att längta till och söker dig som har kunskap inom bygg, vvs eller arkitektur och som är redo för nästa kliv i sin utveckling.

Vi skapar utifrån ett livscykelperspektiv där vi jobbar utifrån helheten och inte i stuprör. Den horisontella cirkeln! Vi ser till att varje projekt, oavsett litet eller stort står på en stabil grund och använder vår kunskap till att förenkla, förbättra och effektivisera. Vi är ledande på marknaden i effektiva arbetssätt med hjälp av digitala verktyg. Vi identifierar tidigt svordomarna som sparar kostsamma revideringar i både tid och pengar.

Vi brinner för att skapa mer värde för byggbranschen och att kunna bidra till hållbarare processer. Både för miljön med mindre svinn och minder utsläpp, för hållbara budgetar och hållbara arbetsförhållanden.

Planör består av innovativa och kreativa människor med kompetenser in-house som täcker hela byggprocessen, med ett digitalt mindset och en rejäl dos jävlaranamma som har växlarna för att ro vilket projekt som helst i land.

Har du detdär jävlaranammat? Välkommen till Planör!

Planör i siffror

Omsättning
miljoner
Anställda
stycken
Genomförda uppdrag
stycken tom 2022

Kontor

Vårt fokusområden sträcker sig längst med västra Sverige från Malmö upp till Göteborg med omnejd där vi sprider vårt evangelium. I dagsläget har vi 2 kontor som vi utgår ifrån men inte är bundna till. Med digitaliseringen är vi flexibla och anpassningsbara och kontorets geografiska placering hindrar oss inte ifrån att varken hjälpa beställare eller ta hjälp av andra kompetenser inom företaget på längre avstånd.

Därför annonserar vi endast efter tjänster och inte vid ett specifikt kontor. Med dagens oändliga möjligheter för att samarbeta på distans låser vi inte dörrarna för att rätt människa inte bor vid ett specifikt kontor.

Malmö
- Det var här allt började


Det var i Malmö startskottet gick när Planör grundades 2010 vilket också är förklaringen till att stab och administration finns här.

Avståndet hindrar inte oss ifrån att stötta varandra som en Planörfamilj eller ta hjälp av varandras kompetenser. Malmökontoret samarbetar lika väl med kollegor ifrån de andra kontoren som med kollegan vid bordet bredvid.Göteborg
- Starten av en ny era


Vi nöjde oss inte med Skåne, vi ville sprida Planörs evangelium bortom Skånes gränser och Göteborgarna var de som först fick känna på Planörandan. I början av 2020 öppnade Göteborgskontoret som tagit för sig nästan oförskämt bra. Idag har vi expanderat kontroet 3 gånger för att få plats i vårt skapande av platser att längta till.

Avståndet hindrar inte oss ifrån att stötta varandra som en Planörfamilj eller ta hjälp av varandras kompetenser. Göteborgskontoret samarbetar lika väl med kollegor ifrån de andra kontoren som med kollegan vid bordet bredvid.Planörs kultur

En Planör ligger alltid i framkant och ser visionen "att skapa platser att längta till" i allt en tar sig an. En tänker smart och tar sina beslut med både hjärna och hjärta, och har ett jävlaranamma när det krävs för att ro både små och stora projekt i hamn. Vi delar gärna med oss av vår vardag och här är en lite inblick.

Planör årsbok 2022

Årsbok 2022

Omslag till Planörs Hårdmjuka styrning

Hårdmjuk styrning

Martin Carlström

OBM - Martin Carlström

Ebbe Asp

Intervju - Ebbe Asp

Uppdrag

Vi har uppdrag från både privata och offentliga beställare för alla typer av fastigheter. Vi har kompetens och genomför uppdrag inom alla skeden, från idé till förvaltning. Här är ett urval av uppdrag vi har arbetat i under åren.

Akademiska Hus – Nya konst
Hemlock Berga ab – Matgrossist
Region Kronoberg – Neonatal
Landskrona Museum

Planörs erbjudande

Planörs arbetssätt

Planör erbjuder konsulttjänster med kompetens som sträker sig från första skedet till förvaltning. Med så bred kompetens under ett och samma tak kan vi lära av varandra, ha snabba kommunikationsvägar och säkra kvalitén av leveranserna på en annan nivå.

För oss är det standard, om beställaren tycker detsamma, att skanna en befintlig fastighet för att få korrekta underlag. Att använda 3D modeller är självklart, oavsett ny eller ombyggnad, och att maximera nyttan av den med ett livscykelperspektiv. Det innebär att vi från första idé börjar jobba i modellen som kan följa med ända till förvaltningen. På vägen dit har den fyllts på med all information som rör fastigheten, sedan optimeras den för att effektivisera underhåll och drift av fastigheten.

Vi ligger alltid i framkant! Det som var nyhet igår är ibland redan passé idag. Vi jobbar med snabba puckar och är anpassningsbara. Vi har en hög digital mognad och är branschledande med hur vi använder tekniken och de digitala verktygen. Vi utvecklar vårt utbud och vårt arbetssätt hela tiden för att effektivisera och leverera över förväntan.

Det geografiska avståndet sätter inga krokben på vårt samarbete inom hela Planörfamiljen. Vi är duktiga på att anpassa oss för att hjälpa till där vår kompetens behövs, oavsett vart vi befinner oss.

Sista steget!

Skicka in ansökan så hörs vi!
Bifoga gärna CV och några rader om vem du är.